newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Magazinul online de fashion Jolia.ro si-a deschis portile


PDF Print
A | a
E-mail
de Jolia.ro | Luni, 26 octombrie 2009, 14:34 webReleases | Beauty

jolia_blog_parfumeria_img | Foto: Activeon
Incepand din octombrie, magazinul online Jolia.ro isi deschide portile, invitandu-va sa experimentati confortul  de a vizita un mare centru de fashion  chiar din propriul fotoliu.

Pentru ca la Jolia, sub numele celor mai celebre marci din domeniu, am adunat in acelasi loc cele mai dorite colectii de haine, o multime de modele de pantofi, bijuterii, ceasuri si genti sau articole pentru copii.  Iar ultimele tendinte in materie de IT&C se regasesc in zona dedicata pasionatilor de tehnologie ce apreciaza imbinarea dintre performanta tehnica si stil.

Pe langa marci consacrate precum Jolidon, Bigotti, Ara, Bronx, Otter, Clarks, FenChurch, Fly53, Booq, Dada, Kipling, Formentini, si multe altele, veti putea alege dintr-o gama de case si colectii exclusive ce vor cuprinde articole unicat: pantofi Jolia by YBO VASS, bijuterii Jolia by ERRA precum si articole de imbracaminte in serie limitata.

In rafturile Jolia gasiti varietatea coloristica si de marimi in cautarea carora dedicam cu totii timp pretios, atunci cand mergem la cumparaturi in oras. Daca doriti ca dintr-o singura privire sa stiti ce nuante si masuri sunt disponibile, aici este posibil.
Ghidul de masuri prezentat in magazin, precum si apelarea consultantilor Jolia chiar din site, sunt optiuni pe care le-am conceput pentru a va usura selectia produselor dorite.

O caracteristica inedita in prezentarea articolelor de imbracaminte pentru femei vor fi clipurile video, in care vor putea fi admirate croiala si textura hainelor imbracand modele aflatein miscare precum si prezentarea tridimensionala a articolelor de incaltaminte, ceasurilor si bijuteriilor.

Produsele se comanda online, tranzactiile derulandu-se intr-un mediu sigur. Fiecare utilizator poate urmari istoricul comenzilor sale, poate crea si salva o lista de articole preferate iar in cazul in care solicita asistenta din partea Jolia, acesta are la dispozitie atat optiunea de "live suport", cat si numarul cu tarif normal *5000, apelabil din retelele Vodafone si Orange.

Pastrand traditia si standardele de calitate cu care v-am obisnuit deja la Parfumeria (magazinul nostru de parfumuri si cosmetice), garantam originalitatea si calitatea tuturor produselor comercializate la Jolia. De asemenea, sistemul Magicard inaugurat la Parfumeria.ro si bazat pe acumularea de puncte ce se transforma in discounturi la comenzi, este preluat si de Jolia.

Astfel, pentru toti clientii Parfumeria posesori de card Magicard, punctele acumulate deja pot fi utilizate si in magazinul Jolia.

Jolia.ro este proprietatea Style Stores SRL, companie ce a detine si opereaza inca din anul 20007 si magazinul Parfumeria.ro. Jolia este marca inregistrata si apartine Style Stores SRL.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  479 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings