newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Wedding & Fashion Show 2010, expozitie de lux dedicata domeniului nuntilor si al modei


PDF Print
A | a
E-mail
de Plus Media | Vineri, 23 octombrie 2009, 12:44 webReleases | Beauty

O premiera in Romania, Wedding & Fashion Show, singura expozitie de lux din domeniul nuntilor si al modei, isi va intampina vizitatorii intre 19 si 21 februarie 2010, la Radisson Blu Hotel, locul de referinta al evenimentelor high-class din Bucuresti. 

Organizat de compania Plus Media si beneficiind de prestigioasa sustinere a unor parteneri Platinum precum L'Oreal si Radisson Blu Hotel, Wedding & Fashion Show promite sa fie evenimentul fashion al inceputului de an 2010, un adevarat regal al elegantei desavarsite.

Wedding & Fashion Show va oferi timp de trei zile, intr-un spectacol state of the art, posibilitatea de a admira si achizitiona rochiile de mireasa, costumele de ceremonie sau rochiile de seara create de cei mai importanti designeri romani si straini, alaturi de ofertele exclusiviste ale marilor case de moda, bijuteriile unor marci de top sau accesoriile vestimentare de cea mai inalta tinuta. Si nu doar atat, pentru ca ne-am gandit la tot. De la solutii full service de organizare, la locatii speciale, de la idei de cadouri, la consiliere profesionala in fashion si beauty, de la inelul de logodna la masina sau voiajul de lux, totul se va afla sub un singur acoperis, la Wedding & Fashion Show.

Si surprizele nu se opresc aici. Wedding & Fashion Show  va va oferi placerea de a admira prezentari ale colectiilor haute couture, primavara-vara 2010, realizate de cunoscuti creatori romani, in lounge-ul special creat in spatiul destinat expozitiei.

"Sunt cateva momente importante in viata cand avem nevoie sa fim in lumina Frumusetii. Iar nunta este unul dintre acestea. L'Oreal este fericit sa participe la aceasta editie a Wedding & Fashion Show si sa contribuie la ceremonialul Frumusetii", a declarat Jean Clauteaux, director general L'Oreal Divizia de Produse Profesionale Romania-Moldova.

De la Nunta la Sindrofie, de la Cocktail la Receptie, de la Premiera la Lansare, de la Gala la Grand Ball ori Grand Opening, Ocazia are o cerinta comuna: perfectiunea. Fie ca esti organizator sau invitat, protagonistul ei sau spectator, iti doresti sa faci o figura remarcabila. Si pentru ca imaginea fiecaruia dintre noi este nepretuita si isi are suportul in atitudine, Wedding & Fashion Show aduna intr-un singur loc, trendy si sofisticat, toate acele lucruri pretioase ce ne pot oferi stilul care sa respire siguranta, incredere, confort social si care sa atraga, in mod firesc, recunoasterea.

"Radisson Blu Hotel este incantat sa sustina, in calitate de partener Platinum, un eveniment de anvergura si eleganta - Wedding & Fashion Show. Suntem convinsi ca el va deveni o traditie in fashion-ul bucurestean si va reprezenta etalonul in domeniu pentru toti cei interesati de organizarea, la un nivel de inalta tinuta, a evenimentelor mondene, fie ele nunti, receptii sau cocktail-uri", a afirmat Yildirimlar Yilmaz, directorul general Radisson Blu Hotel Bucuresti.

Plus Media este o recunoscuta agentie de PR, cu o vasta experienta in organizarea de targuri, expozitii si conferinte, avand o prezenta de peste 6 ani pe piata din Romania. Brandurile din portofoliul firmei: Targul de Apartamente Condominium, Targul de Credite CreditEXPO, LeisurEXPO (targul solutiilor de petrecere a timpului liber in afara casei) si OfficEXPO (targul industriei de birouri) sunt deja consacrate si reprezinta o garantie a nivelului profesional la care sunt organizate evenimentele noastre.

Contact:

Plus Media
Maiorului, NR: 14, Bucuresti
Telefon: 021-242.15.70
Fax: 021-242.15.71
Email: feliciaiordache[at]plusmediacom.ro
Website:  www.plusmediacom.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  633 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings