newsletter rss
HotNews.ro

FOTOVIVA Ploiesti - pentru o nunta cu amintiri memorabile


PDF Print
A | a
E-mail
de fotoviva | Sâmbătă, 13 aprilie 2019, 15:32 webReleases | Beauty

logo fotoviva | Foto: webPR.ro

Pentru multi dintre noi, nunta este evenimentul cel mai asteptat si in care se investeste cel mai mare efort si cele mai multe emotii.

De aceea amintirea zilei celei mari trebuie sa dainuie in cea mai frumoasa forma posibila, iar fotografiile de nunta trebuie sa fie mereu fresh si sa ne trezeasca aceleasi sentimente oricand am rasfoi albumul foto de nunta. Tehnologia va evolua, stilurile fotografice se vor schimba si se vor adapta la moda vremurilor ce vor veni. Dar eleganta clasica, zambetele sincere, sentimentele si voia buna vor fi perene. Ne-am dori, cu siguranta, ca atunci cand ne vor rasfoi albumul cu fotografii de nunta, copiii si nepotii nostri sa se bucure alaturi de noi.


Monica si Iulian Arion, talentatii fotografi profesionisti nunta de la FOTOVIVA din Ploiesti, cred cu tarie asta si se straduiesc sa faca fotografii de nunta si portret care sa transceada diferentele dintre vremuri si curente.

Stilul lor poate fi apreciat ca fiind fotojurnalistic, pentru ca nu vor incerca sa controleze atmosfera evenimentului. Dar, de asemenea, stilul lor poate fi considerat portretistic, fashion sau glamour fiindca nu concep nunta fara sedintele foto pentru care tocmai de aceea s-au specializat indelung.


Echipa de fotografi de nunta FOTOVIVA lucreaza impreuna din 2009, dar Iulian este fotograf nunta Ploiesti din 2002.

Acum, desi s-au mutat in Campina, sunt disponibili pentru nunti oriunde in tara si nu numai.


Parcurgand site-ul lor www.fotoviva.ro, se poate studia portofoliul celor doi artisti, insa vom descoperi si alte informatii suplimentare legate de organizarea nuntii voastre.

Sunt disponibile si o serie de raspunsuri la intrebari frecvente de unde putem afla, printre altele, ca produsul final este o imbinare de fotografii alb-negru si fotografii color. Folosesc aparatura de ultima generatie si impreuna, cei doi fotografi fac pe perioada unei nuntii in jur de 3000 de cadre, dintre care, dupa o selectie riguroasa, prelucreaza si preda mirilor cam o treime. Sunt prezenti la nunta de inceputul zilei, chiar de la pregatiri, pana la sfarsitul nuntii, incununata cu taierea tortului si aruncarea buchetului.

Desigur, organizeaza sedinte foto inainte de nunta, pentru imprietenirea cu mirii, precum si elaborate sesiuni de fotografie dupa nunta.

Albumele oferite sunt tiparite pe cea mai buna hartie foto si sunt legate in elegante coperti de piele veritabila.


Alegerea unor fotografi pentru nunta care sa rezoneze cu povestea noastra si cu dorintele noastre nu e deloc o treaba simpla. Trebuie sa ne regasim in fotografiile realizate de ei, dar mai mult trebuie sa ne asiguram ca exista acea chimie intre noi. Recomandarea echipei FOTOVIVA Ploiesti este ca dupa studierea portofoliilor sa incercam sa ne intalnim cu cei care ne-au atras atentia, iar la nunta sa avem langa noi niste prieteni in plus.


Fiindca iti doresti sa stralucesti.


  201 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by