newsletter rss
HotNews.ro

Recuperarea siluetei dupa nastere


PDF Print
A | a
E-mail
de AngelaPetre | Luni, 2 aprilie 2018, 12:47 webReleases | Beauty

Sarcina este o experienta frumoasa dar dura pentru corpul unei femei. Cresterea rapida in greutate (urmata sau nu de slabire), intinderea pielii uneori peste limitele elasticitatii sale cu aparitia vergeturilor, musculatura abdominala slabita si sanii care isi pierd volumul si se lasa sunt toate fenomene normale in cursul si dupa sarcina dar umbresc fericirea de a fi mama.

In cazul in care nu va numarati printre fericitele care ca prin minune isi recupereaza silueta dinainte de nastere, cu putin ajutor din partea medicului specializat in chirurgie plastica va veti putea simti din nou atragatoare si plina de incredere in fortele proprii.
Daca sunteti la mai mult de 6 luni dupa nastere, ati pierdut majoritatea kilogramelor pe care le-ati acumulat in timpul sarcinii si sunteti intr-o stare buna de sanatate puteti fi oricand candidata perfecta pentru remodelarea corporala prin chirurgie estetica.

Exercitiile fizice pot fi o solutie.

Prin sport si dieta veti putea tonifia musculatura si veti scapa de o parte din `colaceii` de grasime dar cu toate acestea abdomenul nu va mai fi la fel de ferm datorita afectarii musculare si a excesului de piele. In timpul sarcinii muschii se intind si se separa pe linia mediana a abdomenului pentru a face loc uterului de dimensiuni crescute dar in multe cazuri dupa nastere nu mai revin la pozitia initiala. Fenomenul se numeste diastaza a muschilor drepti abdominali si uneori poate fi atat de sever incat femeia pare in continuare insarcinata desi a nascut de multe luni. Pielea supraintinsa pe abdomen are o elasticitate scazuta si nu se retracta suficient dand nastere unor falduri de piele si a unui aspect de abdomen flasc.

Apelati la ajutorul unui medic specialist chirurgie plastica.

Exista un singur lucru care garanteaza rezolvarea acestor probleme: abdominoplastia. Prin aceasta operatie medicul chirurg plastician va repozitiona muschii drepti abdominali pe linia mediana si ii va plicatura formand un adevarat corset intern care va subtia talia. Excesul de piele se elimina si odata cu el, o parte din vergeturi.

Pentru femeile care prezinta doar o proeminenta a abdomenului inferior chirurgul plastician va apela la o varianta a abdominoplastiei numita miniabdominoplastie.
  85 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by