newsletter rss
HotNews.ro

Farmec sustine Electric Castle si ofera iubitorilor de muzica experiente fresh pe durata festivalului


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Vineri, 7 iulie 2017, 15:02 webReleases | Beauty

Farmec - partener Electric Castle1 | Foto: webPR.ro
Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, devine in acest an sponsor al festivalului de muzica alternativa Electric Castle. Parteneriatul se inscrie in demersurile companiei clujene de a sustine evenimentele culturale, muzicale si sportive din tara.

"Suntem alaturi de fanii brandurilor noastre si ii insotim in toate locurile pe care acestia le frecventeaza. Astfel, ne bucuram ca in acest an vom fi mai aproape de ei la Electric Castle, un festival ce reuneste de fiecare data oameni pasionati, talentati si creativi. Numarul impresionant de tineri care participa la cel mai dorit festival al verii ne-a convins sa ne alaturam organizatorilor si sa le oferim celor prezenti la editia din acest an o experienta cu adevarat deosebita. Ii asteptam cu o serie de surprize si activati speciale, care vor aduce un plus de farmec zilelor de festival"€, a declarat Mircea Turdean, Director general al companiei Farmec.

Compania clujeana va fi prezenta la Electric Castle 2017 in cadrul pavilionului #Weshowcase, o zona special amenajata pentru a facilita interactiunile dintre branduri si festivalieri. Farmec va oferi  doua spatii care pun la dispozitia tuturor celor prezenti la festival o serie de activitati speciale. Full of You este zona de Lounge Gerovital, prevazuta pentru relaxarea participantilor la Electric Castle, in timp ce Full of Fun reprezinta un spatiu interactiv, unde festivalierii se vor putea distra si bucura de diverse activitati dinamice si jocuri cu premii.

Farmec este un sustinator activ al evenimentelor culturale si sportive. Printre cele mai recente evenimente locale in dezvoltarea carora compania clujeana s-a implicat in calitate de partener se numara Jazz in the Park, Zilele Clujului, TIFF si Campionatele Europene de Gimnastica Artistica de la Cluj.
  99 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by