newsletter rss
HotNews.ro

Vremuri noi pentru branduri cu traditie


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Marţi, 30 mai 2017, 10:31 webReleases | Beauty

ADESGO 1 | Foto: webPR.ro
De-a lungul timpului femeile au luptat pentru libertatea de expresie si pentru dreptul de a-si etala frumusetea fara a fi judecate de societate. Astazi femeile se bucura nu doar de libertatea de a se exprima dupa cum simt, ci sunt si admirate in functie de acest aspect.

Printre aliatii de incredere care au sprijinit mereu frumusetea si moda se afla Adesgo - cel mai cunoscut producator roman de dresuri si lenjerie intima. Inca din perioada micului Paris, Bucurestiul anilor 20, Adesgo completa tinutele doamnelor si domnisoarelor cu o gama eleganta de dresuri de cea mai buna calitate. Astazi - cu un portofoliu completat de sute de articole de lenjerie intima, Adesgo continua sa se adapteze celor mai variate cerinte si trenduri.

Yaron Mund
- directorul general al Adesgo declara "Trebuie sa inovam permanent pentru ca brandul Diamond by Adesgo sa ramana in topul preferintelor feminine. Moda este schimbatoare, stilul si eleganta Aᅡnsa au aceeasi definitie. Standardele femeilor din Romania (si nu numai) sunt intr-o continua evolutie. Femeile vor sa inspire eleganta si putere, dar si frumusete si delicatete. Dresurile de calitate, rezistente, care se adapteaza oricarui sezon sau tinuta sunt mai mult decat un fashion-statement - ele sunt un accesoriu de nelipsit din orice sifonier. Asadar, pentru a putea tine pasul cu gusturile din ce in ce mai complexe ale femeilor, specialistii nostri au nevoie de mai mult decat tehnologie de ultima generatie si capacitate de productie si livrare imediata. Tocmai de aceea, pentru a face Aᅡi mai accesibile produsele noastre, am inceput sa vindem sᅡi online, prin intermediul unor parteneri".

Pasiunea este ingredientul principal atunci cand vorbim despre un brand care scrie istorie, iar dresurile Diamond By Adesgo o poarta in fiecare DEN. Acum cel mai Aᅡndragit brand romanesc de dresuri si lenjerie intima poate ajunge la tine in doar cateva click-uri. Poti sa-ti pui in evidenta stilul personal, poti sa-ti dai frau liber personalitatii sau poti sa fii mereu aparitia memorabila din mintea celorlalti - picioarele tale vor arata Aᅡntotdeauna impecabil atunci cand porti dresurile Diamond by Adesgo. Fii mandra ca porti un brand cu traditie in Romania si indrazneste sa te exprimi mereu asa cum esti, invincibila!
  22 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings