newsletter rss
HotNews.ro

STUDIU DE CAZ: Cat de satisfacuti sunt romanii in relatia de cuplu?


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Vineri, 5 mai 2017, 14:59 webReleases | Beauty

STUDIU DE CAZ Cat de satisfacuti sunt romanii in relatia de cuplu | Foto: webPR.ro
Majoritatea romanilor afirma ca, in familia de apartenenta, viata intima a fost privita cu o atitudine umbrita de prejudecati: 64% dintre respondenti dezvaluie ca atitudinea era una de jena sau rusine, iar alti 15% dintre romani numesc aceasta atitudine ca fiind una de vinovatie.

Potrivit sondajului, 79% dintre cei care au raspuns recunosc ca sunt nemultumiti de felul in care arata corpul lor, lucru ce este strans legat de aprecierea sanatatii lor sexuale.

75% dintre romanii intervievati considera ca activitatea sexuala se afla in stransa legatura cu aspecte precum: caldura corpului, delicatetea pielii si atingerile senzuale. Alti 15% sustin ca aspectul fetei, ochii, buzele, formele corporale, mimica, gestica si mersul conteaza cel mai mult. Pe de alta parte, numai 10% dintre acestia afirma ca apetitul sexual este influentat de strans legat in primul si in primul rand de respiratie si de mirosul trupului.

Pentru implinirea amoroasa este recomandat masajul de cuplu, prin intermediul caruia  partenerii se simt relaxati, revigorati si multimiti ca impartasesc o experienta unica, fara inhibitii. Cuplurile doritoare pot sa profite de ocazie, solicitand o programare pe site-ul https://www.confidential.ro/. Acestia vor avea ocazia de a experimenta relaxarea de cuplu  prin aromaterapie si prin inflexiuni ale masajului oferit. Dupa cum prea bine se stie, terapia prin masaj senzual stimuleaza activitatea sexuala si detensioneaza, avand si alte efecte benefice asupra intregului organism.

In alta ordine de idei, studiul mai scoate la iveala faptul ca 60% dintre respondenti cred in  monogamie, avand incredere deplina in partenera/partener. Infidelitatea este conceputa ca o abatere a atentiei de la relatie sau ca o perceptie a unei alte posibilitati.

Nu mai mult de 80% dintre cei chestionati spun ca inimitatea fara sex este posibila si chiar agreata, declarand ca pot sa fie intimi cu partenerul de cuplu fara sa aiba loc contactul sexual. Pe de alta parte, 13% dintre romani sustin ca nu exista intimitate fara sex, motivand ca intre cele doua exista o relatie stransa.

Potrivit studiului, 80% dintre romani sustin ca cerintele si preferintele partenerei/partenerului in materie de sex sunt satisfacute in cazul amandurora. Un procentaj de 19% dintre respondenti declara ca inaintea propriilor dorinte le pun pe cele ale partenerului.

Studiul mai scoate la iveala ca in 62% dintre cazuri exista o comunicare directa a dorintelor/preferintelor in sens intim si doar una din patru persoane (25% dintre respondenti) sunt de parere ca limbajul corpului este indeajuns de expresiv si ca nu mai este nevoie de o exprimare directa a cerintelor. Minoritatea, fiind reprezentata de 10% dintre respondenti au afirmat ca nu obisnuiesc sa vorbeasca despre aceste lucruri, fiindu-le jena sa intre in astfel de detalii.
Romanii trebuie sa traiasca o viata plina de erotism si initimitate! Sa se bucure impreuna de micile placeri ale vietii, sa se relaxeze prin tehnici de masaj profesioniste menite sa-i apropie mai mult si sa traiasca in armonie si pace.

  357 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings