newsletter rss
HotNews.ro

Motive noi de pedalat - noua colectie Fabulous Baskets de cosuri de bicicleta


PDF Print
A | a
E-mail
de Fabulous Baskets | Joi, 27 aprilie 2017, 12:08 webReleases | Beauty

Noua colectie vine cu multiple variante de forme, dimensiuni si culori de cosuri pentru accesorizarea bicicletelor. Ne dorim sa transformam orasele in locuri in care oamenii sa prefere bicicleta ca mijloc de deplasare. De aceea, le oferim pasinonatilor de ciclism si miscare motive si mijloace estetice dar si practice de a face pedalatul sic si confortabil - Alina Huiban, Fabulous Baskets.

Cosurile din rachita sunt produse de mestesugari care inca mai stiu sa impleteasca rachita. Astfel, Fabulous Baskets este suport in dezvoltarea si continuitatea unor mestesuguri transmise din generatie in generatie.

Plus-valoarea pe care o oferim este data de realizarea lor manuala, din partea unor oameni carora le asiguram perpetuarea acestei arte. Pastram toate aceste elemente dar adaugam acel aer sic, urban, prin care sa le adaptam cerintelor pietei - Loredana Huiban, Fabulous Baskets.

Materialele pentru co™suri sunt naturale, de la rachita la piele. Au aplicatii practice: dupa ce bicicleta este securizata, cosul poate fi detasat si folosit pentru cumparaturi sau pentru a transporta chiar si animale de companie de talie mica. Cosurile sunt destinate sa inspire intoarcerea la mici bucurii si creatoare de noi trenduri si personaje urbane: femeia moderna, occidentala, care isi ia o fusta si o carte si iese la plimbare.

Colectia Fabulous Baskets pentru biciclete este adaptata oricarui tip de vreme si eveniment - husele impermeabile au aparut ca urmare a nevoilor consumatorilor. Cromatica aleasa respecta tendintele, completand adecvat diferite tipuri de mode si tinute. Sunt condimentate cu mici detaii, de la motive traditionale si pana la designuri  urbane.

Comenzile pentru cosurile de bicicleta Fabulous Baskets se fac atat online pe www.fabulousbaskets.ro cat si telefonic la datele de contact de pe site.
  56 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings