newsletter rss
HotNews.ro

Primavara aceasta se poarta feminitatea


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Joi, 13 aprilie 2017, 11:14 webReleases | Beauty

Redescopera imbratis™area hainelor tale

Stim cat de repede se uzeaza hainele, cat de putine spalari sunt necesare pentru a duce bluza noastra preferata din bumbac la un pas a de a deveni carpa. Daca, insa, vom adauga Asevi Talco Rosa la fiecare spalare, vom observa cum uzura isi va pierde din putere, iar hainele noastre vor ramane neschimbate. Poate parea ca mergem la cumparaturi prea des si ca nu facem altceva decat sa ne reinnoim. Doar cei cu memorie bune vor observa ca, de fapt, purtam aceleas™i haine s™i atunci vor muri de curiozitate sa ne afle secretul.

Insa, magia lui Asevi Talco Rosa nu se opreste aici. Multe din hainele noastre contin, inevitabil, materiale sintetice. Daca stim un lucru despre acestea, e faptul ca se electrizeaza mult mai us™or decat fibrele naturale, ceea ce ne provoaca disconfort s™i nervi. Din fericire, balsamul nostru nu face doar hainele mai moi, ci elimina s™i electricitatea statica din ele. Astfel, ne vom simti mereu in largul nostru, indiferent ce purtam.

Cat despre miros, Asevi Talco Rosa ar putea trece deseori drept un parfum de firma care, insa, ramane mereu proaspat, indiferent de cat de calda va fi primavara noastra.

S˜i uite as™a, PONS ne transforma primavara minunata intr-una perfecta.
  114 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings