newsletter rss
HotNews.ro

Campion la gimnastica frumusetii, Farmec devine partener oficial al Campionatelor Europene de Gimnastica Artistica Petrom


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Luni, 10 aprilie 2017, 13:18 webReleases | Beauty

Farmec, partener oficial al Campionatelor Europene de Gimnastica | Foto: webPR.ro
Farmec, cel mai mare producator de cosmetice din Romania, sustine performanta sportiva in calitate de partener oficial al Campionatelor Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, editia 2017. Lider pe piata de produse cosmetice, compania clujeana devine, astfel, un sustinator important al celui mai elegant si iubit sport din Romania, prin sustinerea competitiei desfasurate la Cluj, in perioada 19 - 23 aprilie.

"Pretuim performanta sportiva si apreciem valorile sportului romanesc si de peste hotare. Prin urmare, am fost incantati sa ne implicam in acest eveniment de talie internationala, considerand ca gimnastica este o parte importanta a ADN-ului romanesc si ca fiecare roman rezoneaza cu traditia si reusitele inregistrate in acest domeniu. Ne declaram mandri de parteneriatul cu Federatia Romana de Gimnastica, deoarece credem ca frumusetea inseamna in primul rand sanatate si armonie, iar sportul este cea mai buna cale de a atinge acest deziderat. Astfel, avem ocazia de a sustine una dintre cele mai importante competitii sportive chiar la Cluj, orasul in care a inceput istoria Farmec si pe care il numim acasa. Suntem increzatori in sportivii care reprezinta Romania, carora le uram succes, putere de concentrare, si cat mai multe reusite la aceasta editie", a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

"Suntem entuziasmati sa avem alaturi Farmec, cel mai sonor nume din mediul de business local, o companie implicata si dedicata profesionalismului si intentiei noastre de a organiza unul dintre cele mai impresionante evenimente sportive din acest an. Ne dorim foarte mult ca aceasta editie sa iasa in evidenta datorita rezultatelor sale remarcabile, iar frumoasa colaborare cu partenerii nostri clujeni sa se transforme intr-o prietenie de lunga durata", a declarat Adrian Stoica, Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica.

Farmec a sustinut si in trecut sportul de performanta, prin implicarea in cadrul unor evenimente importante din domeniu. In anul 2011, Farmec a incheiat un parteneriat cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, prin intermediul caruia, brandul Gerovital a fost sponsorul oficial al Echipei Olimpice a Romaniei pentru Jocurile Olimpice din 2012. Demarand campania "Hai sa aducem Romania acasa", Gerovital a sustinut reprezentantii Echipei Romaniei la Londra, prin donarea a 1% din totalul vanzarilor din perioada 14 octombrie - 14 decembrie 2011.

Campionatele Europene de Gimnastica Artistica, Masculin si Feminin, se vor desfasura la Cluj, in perioada 19-23 aprilie. Este pentru a doua oara cand Romania gazduieste acest eveniment, dupa ce in luna mai 1957, una dintre mai importante competitii din gimnastica mondiala a avut loc la Bucuresti. La editia din acest an vor fi prezenti sportivi din peste 31 de tari, printre care se numara Franta, Olanda, Marea Britanie, Italia, Rusia, Ucraina si Belgia. Lotul national va fi format din nume sonore ale gimnasticii romanesti, precum Catalina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cimpean, Ioana Crisan, Carmen Ghiciuc si Marian Dragulescu.
  82 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings