newsletter rss
HotNews.ro

Atingerea ca un puf


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Miercuri, 29 martie 2017, 12:07 webReleases | Beauty

Mereu in largul tau

Ai avut o zi grea, dar e abia ora 2!? Mai sunt atatea ore si abia iti gasesti locul pe scaun, iar camasa de bumbac parca nu te mai suporta. Se sifoneaza, provoaca mancarimi si parca a inceput sa te stranga. Dar apoi iti amintesti ca asta era cea mai confortabila camasa a ta. Ce s-a intamplat?

Purtarile prea dese si spalarea iresponsabila au facut din purtatul hainelor un chin. Data viitoare cand speli, adauga doar un capac de ASEVI balsam rufe 1.5L de la Pons Ro. Fiecare camasa va deveni preferata ta, din orice material ar fi facuta. Fie ca vorbim despre bumbac, panza topita, poliester, in sau chiar denim, toate se vor simti moi la atingere,deoarece Asevi balsam rufe 1.5 L este recomandat pentru toate tipurile de tesaturi.

Ai avut o zi grea, dar parca simti o imbratisare calda care te linisteste. Bluzele, camasile, chiar si lenjeria sunt singurele tale prietene in aceasta zi, dar vor fi acolo si maine si mult timp de acum inainte.

Vei vrea sa dormi in hainele de birou. Si apropo...

Cum iti asterni...

Stiai ca petrecem aproape o treime din viata dormind? Somnul este important pentru sanatate si pentru orice intreprindem. Si nimic nu ne imbie la somn mai mult decat asternuturile proaspete, curate si fine la atingere.

Dar ce te faci cand cearsaful devine aspru si cand perna parca te zgarie pe orice parte ai intoarce-o? La fel ca hainele, asternuturile de pat iti pot deveni dusmani atunci cand ti-e lumea mai draga si somnul mai dulce.

Asa ca trateaza-le si pe ele cu aceeasi grija. Adauga Asevi balsam rufe 1.5 L de la Pons RO la spalare si vei vedea cum asternuturile te vor purta spre somn ca povestile copilariei.

O noua zi...

Cand muncesti sau cand dormi, cand alergi sau cand faci cumparaturi, cand stai singura sau cu familia, e important sa te simti bine in pielea ta. Iar pentru asta, e important ca pielea ta sa se simta bine in hainele pe care le porti.

Iritatiile nu sunt nici ele o problema de ignorat. Fie ca vorbim de bluze sau pantaloni, de cearsafuri sau prosoape, Asevi balsam rufe 1.5L le va da o catifelare de lunga durata. De ce s

  43 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings