newsletter rss
HotNews.ro

Femeia moderna – adevar sau provocare?


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Miercuri, 29 martie 2017, 12:04 webReleases | Beauty

Daca acum 20 sau 30 de ani femeia de cariera era aproape un mit, astazi este ceva mai mult decat natural. Mai exista prejudecati, inca mai sunt oameni care cred ca femeia ar trebui sa isi construiasca viata in jurul statutului de mama sau de sotie, dar societatea se pare ca evolueaza rapid si mentalitatile depasite sunt din ce in ce mai rar intalnite.  

Totusi, cand vine vorba despre super-eroul cotidian ar trebui sa fim constienti ca femeia isi merita pe deplin acest titlu. De cele mai multe ori casnicia sau familia nu contribuie la scaderea atributiunilor unei femei, ci din contra, acestea sunt doar plusuri care se adauga la viata de zi cu zi. O femeie poate sa fie si sotie si mama, insa ramane in egala masura implicata atat la job, cat si in viata sociala. De fapt, majoritatea femeilor tind exact spre acest lucru: spre reteta de succes prin care pot sa faca totul bine.  

O cariera de succes presupune mult devotament si multa perseverenta. Nu este usor sa ajungi in varful piramidei si sa-ti pastrezi pozitia. Chiar si sondajele sau studiile recent realizate arata ca majoritatea persoanelor au asteptari mai mari atunci cand lucreaza sub coordonarea unei femei. Incepand de la potentialul ei si terminand cu aspectul ei fizic, o femeie puternica este mereu in lumina reflectoarelor.

Am facut un sondaj de opinie printre cele mai apreciate femei de cariera si de familie totodata (din tara noastra, evident) si le-am intrebat care sunt secretele lor. Cum reuseste o femeie sa aiba un mod de viata dinamic si sa aiba rezultate bune pe toate planurile. Apoi le-am intrebat care este secretul frumusetii lor. Se pare ca succesul nu este atat de coplesitor. Fericirea aduce cu sine si mai multa fericire. “Nu mi-a trecut niciodata prin cap sa renunt sa mai fiu ceea ce sunt” – ne spune CEO-ul unei importante companii de asigurari de pe piata autohtona. “Stiu ca oamenii ma privesc mai intai ca pe o femeie frumoasa si ulterior imi citesc cartea de vizita” – ne spune o alta doamna care lucreaza in marketing si comunicare.  

Totusi, ce ni s-a parut extrem de interesant este ca aproape toate raspunsurile primite s-au referit si la “ambalaj”. O vorba veche ne spune ca haina il face pe om si – surprinzator - la fel ne-au spus si doamnele care au participat la sondaj. “Fie ca sunt intr-o intalnire importanta, fie ca imi duc copilul la scoala, incerc sa nu m

  47 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings