newsletter rss
HotNews.ro

Jurnal de bord: rasfoind secretele unui par de invidiat


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Miercuri, 29 martie 2017, 12:03 webReleases | Beauty

Lung, scurt, carliontat sau drept, rebel sau cuminte, parul a fost, este si va fi o carte de vizita pentru feminitate. Daca in primii ani de scoala mamicile au responsabilitatea coditelor impletite si jucause ale fiicelor lor, de pe la 10 ani cam toate fetitele incep sa-si creeze propriul stil si sa-si doreasca anumite tunsori sau frizuri. De fapt, daca ar fi sa analizam primele semne ale pubertatii si dezvoltarii personalitatii feminine, grija pentru un par frumos ar fi pe primul loc.  

Asadar, fetitele invata inca de mici sa-si pretuiasca parul pentru ca acesta reprezinta o adevarata comoara a frumusetii si feminitatii lor.  

Interesant este ca traditia unui par frumos dateaza inca din cele mai vechi timpuri si este raspandita aproape pe intreaga planeta. Prin urmare, aproape intreaga omenire admite ca parul este un atu al frumusetii si un simbol al personalitatii.  

Dar asta nu este o noutate pentru femei. Sunt extrem de rare cazurile in care vei intalni o femeie dezinteresata de parul ei. Majoritatea femeilor considera  ca parul are o personalitate distincta. Nu degeaba exista renumita expresie americana “bad hair day”.

Industria produselor de ingrijire dedicate parului  este intr-o perpetua ascensiune. Si acest lucru este firesc pentru ca, odata cu tendintele de fashion, au aparut nenumarate tendinte de hairstyle. Ori, pentru a avea un par frumos, este nevoie si de o ingrjire pe masura.   

Femeile se bucura ca astazi isi pot schimba coafura, culoarea si stilul dupa dispozitie, chiar. Vara ne plac suvitele deschise, iarna poate vrem nuante aramii, jonglam cu bucle sau par intins, poate in scari, un breton asimetric sau…am putea scrie o carte despre tendinte sau sugestii concepute special pentru frizuri.  

Cum ramane insa cu rasfatul parului? Ne place sa fim admirate, sa iesim in evidenta prin coafuri indraznete sau culori rebele, dar parul nostru (cel cu personalitate proprie) are nevoie de atentie speciala pentru a-si pastra vitalitatea si frumusetea.

Evident, avem milioane de optiuni, daca vorbim despre ingrijirea parului. De la vitaminele pe care le luam constiincios zilnic, la uleiuri, sampoane, balsamuri, spume, seruri, uscatoare de par cu ioni pozitivi si negativi (depinde de starea lor de spirit) p<

  43 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings