newsletter rss
HotNews.ro

Farmec deschide la Craiova primul magazin Gerovital din Oltenia


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Miercuri, 8 martie 2017, 11:56 webReleases | Beauty

Magazin Gerovital Craiova | Foto: webPR.ro

Situat central, in cadrul ansamblului comercial Electroputere Parc, aflat pe Calea Bucuresti, nr. 80, cu o investitie de peste 50.000 euro, noul magazin Gerovital are o suprafata totala de 46 de metri patrati, oferind toate produsele din gamele Gerovital si Aslavital, dar si consultanta permanenta legata de acestea, prin intermediul consilierilor prezenti in magazin.

“In urma comenzilor multiple primite in magazinul online al companiei, am decis sa deschidem acest magazin Gerovital in Craiova, pentru a fi mai aproape de toti iubitorii brandurilor noastre din inima Olteniei. Am deschis primele trei magazine Gerovital din Romania in ultima parte a anului trecut si fiecare eveniment a fost primit cu entuziasm, aducandu-ne totodata noi solicitari din alte orase ale tarii. Anul acesta, Gerovital, cel mai iubit brand romanesc, implineste 50 de ani si ne dorim sa ii surprindem placut pe romanii din intreaga tara, oferindu-le produsele indragite in magazine specializate, unde pot alege ce li se potriveste cel mai bine, cu ajutorul consilierilor nostri in frumusete. Craiovenii sunt asteptati in magazin cu toate gamele brandurilor Gerovital si Aslavital, dar si cu surprize numeroase si reduceri de pret”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

In perioada 8-12 martie, clientii vor beneficia de 20% discount la orice achizitie din noul magazin Gerovital, iar primii 130 vor primi cadouri surpriza.

De asemenea, craiovenii care viziteaza magazinul vor putea efectua gratuit teste de dermoanaliza a tenului. Dermoanaliza dureaza aproximativ 5 minute si ajuta la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.

Sub brandul Gerovital se reunesc game recunoscute international si atent create pentru ingrijirea parului, a pielii si a tenului, printre care se numara Gerovital H3, Gerovital H3 Derma+, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Plant, Gerovital Men si Gerovital Sun. Conform datelor de piata Nielsen, Gerovital s-a mentinut si in anul 2016 in pozitia de lider de piata pe segmentul produselor de ingrijire a tenului (cu o cota de piata valorica de 23,3%), cat si pe cel al tratamentelor cosmetice pentru par (cu o cota de piata valorica de 25,9%).

Cea de-a doua linie de produse disponibila in magazin, Aslavital, are la baza argila pura, 100% romaneasca, provenita din Muntii Padurea Craiului, fiind o gama diferita de celelalte marci prezente  pe piata din Romania.

In prezent, reteaua Farmec include 4 magazine Gerovital, dintre care primele trei au fost deschise anul trecut in Bucuresti (in Veranda Mall si ParkLake Mall) si Constanta (in City Park Mall). De asemenea, compania detine 8 magazine Farmec in Cluj Napoca (3 magazine), Arad, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si Brasov.

Compania inregistreaza o medie lunara de 12.000 clienti, persoane fizice, in magazinele de brand, iar valoarea medie a cosului de cumparaturi pentru comertul traditional este de aproximativ 50 lei.

  81 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings