newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: 40% dintre femei fac investitii in numele elegantei


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Miercuri, 25 ianuarie 2017, 16:53 webReleases | Beauty

genti dama | Foto: webPR.ro

Eleganta este factorul care distinge o persoana fata de celelalte! Femeile sunt constiente de acest lucru, iar in jur de 40% dintre ele investesc  bani, timp si energie pentru a deveni si a se mentine elegante.

Faptul ca romancele sunt frumoase este unul de la sine inteles, insa acestea isi doresc intotdeauna sa primeasca multe complimente si sa aiba parte de superlative atunci cand sunt descrise de barbati dar si de celelalte femei. Iar cum societatea a evoluat de curand si a inceput sa puna accent pe eleganta, femeile sunt dispuse sa faca sacrificii financiare si de alta natura pentru ca rezultatul final sa fie unul bun: eleganta.


Cine sunt aceste femei care lupta pentru eleganta?

  • Cu precadere sunt tinere pana in 35 de ani
  • Multe sunt persoane de gen feminin din mediul urban, cu studii superioare
  • Majoritatea acestora au un simt estetic dezvoltat, un stil cultivat
  • Sunt doamnele si domnisoarele care vor sa fie elegante in primul rand din respect fata de ele insele

Jumatate dintre aceste 40% spun ca ar face orice pentru a arata elegant


Expresia „a face orice pentru” este folosita indeajuns de des de publicul feminin, acesta spunand astfel ceea ce este important. Gentile de dama, in special cele de AICI, sunt poate primele aduse in discutie, fiind atat un accesoriu vestimentar cat si un bagaj pentru cosmetice, alte accesorii vestimentare si portofel.


Arta de a se imbraca bine este cunoscuta si indelung studiata de femeile elegante care isi mentin look-ul elegant. Femeile care isi neglijeaza aspectul observa cu ochiul liber ca au de pierdut in societate si in laturile vietii in general, si de aceea se aliniaza unei tendinte de bun gust, unei tendinte care sa sarbatoreasca astfel frumusetea femeilor si frumusetea de a merge imbracate astfel.


Eleganta consta in vestimentatie si comportamentul fata de aceasta


Orice femeie spune ca este important cum se imbraca, cum se machiaza, cum isi prinde parul/se coafeaza, insa 40% dintre toate pluseaza pentru a spune ca, suplimentar, conteaza modul in care femeia se raporteaza la outfit-ul prezent asupra acesteia.

Asortarea este unul dintre cuvintele cheie care fac diferenta, iar in acest caz, gentile de dama de la Melimeloparis.ro sunt ideale pentru a fi integrate in tinutele fashionistelor, pentru a emana eleganta si sofisticare. Simplitate la care se adauga calitate – asta inseamna eleganta, iar calitatea este prezenta, sugerata sau de preferat prezenta (fara sa epateze).


Haina de iarna trebuie sa faca parte din aceeasi logica de ordin cromatic si textural, iar incaltamintea trebuie sa faca posibila trecerea stilistica pana in partea cea mai de jos a corpului.


Femeile elegante se simt bine in pielea lor


Femeile sunt, in primul rand, constiente de faptul ca sunt elegante. Nu se simt straniu, nu sunt mai atente decat ar trebui si nu verifica fiecare mic impact pozitiv facut, ci merg la sigur impunand imaginea unei femei elegante.


40% dintre femei inteleg acest lucru, foarte multe dintre ele reusesc asta, insa nici restul de 60% nu inseamna ca nu au propria eleganta. Trebuie ca acestea din urma sa invete ca incaltamintea, imbracamintea, geanta si accesoriile, precum si purtatul parului, machiajul, mersul si comportamentul in concordanta sunt elemente care toate impreuna formeaza eleganta la femei.

 

  60 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by