newsletter rss
HotNews.ro

webRelase:BELHER te invita la cel mai important eveniment beauty din Romania -Cosmetics Beauty Hair


PDF Print
A | a
E-mail
de consultantsem | Marţi, 27 septembrie 2016, 9:44 webReleases | Beauty

belher - love hair - Copy | Foto: webPR.ro
In perioada 29 septembrie -€“ 2 octombrie 2016, la Romexpo, va avea loc expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura  „COSMETICS BEAUTY HAIR”.

Echipa BELHER va fi prezenta cu cele mai noi extensii de par, ultimele inovatii in materie de peruci, ondulatoare de par de ultima generatie si multe alte surprize! Ne gasesti in pavilionul C2, standul 54, unde vei putea sa testezi peruci, extensii de par si aparate de coafat profesionale.

BELHER TE VA INTAMPINA CU:
-> Noile colectii de extensii din par natural Remy: extensii cu nano-ring, extensii tape-on, flip-in si extensii de par ombre in nuante indraznete.
->    Ultimele inovatii in materie de peruci.
->    Aparate profesionale (ondulatoare de par, placi de par, perii de intins, placi de creponat).

DESPRE COSMETICS BEAUTY HAIR


Expozitia internationala COSMETICS BEAUTY HAIR este cel mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty. Producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura sunt prezenti la COSMETICS BEAUTY HAIR cu oferte inedite, in tendintele sezonului si anticipand directiile anului urmator.  

 

DESPRE BELHER


BELHER s-a nascut din dragoste pentru par. BELHER este unicul magazin fizic si online dedicat Extensiilor si Perucilor din par natural Remy cu locatie fizica din Romania. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul industriei parului si dupa ani de cercetare sutem mandri sa va oferim o gama variata de produse, de cea mai buna calitate de pe piata, la preturi competitive.


Magazinul fizic BELHER este situat pe Bd. Pache Protopopescu nr. 6, parter sector 2, Bucuresti.


Pe Internet, ne gasesti aici:


Magazin Online: http://www.belher.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BelHer.ro

Youtube: https://www.youtube.com/+BelHerBucuresti

Instagram: https://www.instagram.com/belher.ro/

 

Te asteptam cu multe surprize si produse noi in perioada 29 septembrie – 2 octombrie la Romexpo, in pavilionul C2, stand 54, la expozitia Cosmetics Beauty Hair!

  40 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings