newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Periuta de dinti cu creion pentru albire incorporat Colgate 360° Max White Expert White - un nou accesoriu pentru un zambet stralucitor


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Vineri, 10 iunie 2016, 9:32 webReleases | Beauty

Colgate-Palmolive Romania a lansat accesoriul ideal pentru un zambet surprinzator de alb - prima periuta de dinti cu creion pentru albire incorporat Colgate 360 Max White Expert White.  Acest nou sistem de periaj pentru albire, ce revolutioneaza rutina zilnica de frumusete in doar trei pasi simpli: „Perie. Albeste. Zambeste™”, contine peroxid de hidrogen, acelasi ingredient pentru albire folosit de catre medicii dentisti.

Cum se foloseste?

 

1.   Pasul 1 -€“ Perie.

Pentru obtinerea unui zambet alb irezistibil si pentru pastrarea unei igiene orale corespunzatoare, dedica doua minute pentru perierea dintilor. Foloseste periuta 360° Max White Expert White™ si pasta de dinti preferata din gama Colgate® Expert White™.

 

2.   Pasul 2 - Albeste.

Apoi, scoate creionul pentru albire din interiorul periutei, rasuceste manerul din partea de jos si aplica gelul pe fiecare dinte in parte. Gelul pentru albire cu o formula speciala care contine peroxid de hidrogen (ingredientul utilizat de medicii stomatologi) incepe sa actioneze imediat, albind dintii cu pana la trei nuante de la prima folosire.

 

3.   Pasul 3 - Zambeste™.

La final, prin acelasi procedeu simplu, se introduce creionul inapoi in interiorul periutei, fiind astfel usor de depozitat. Nu e nevoie sa clatesti si nici sa astepti si vei incepe sa te bucuri de un alb stralucitor al dintilor.

 

Cum actioneaza?

 

Pe langa avantajul unor peri de lustruire proiectati special pentru indepartarea petelor, gelul din interiorul creionului pentru albire contine 0.1% peroxid de hidrogen, ingredientul activ utilizat de catre medicii stomatologi. Acest ingredient unic actioneaza asupra petelor de suprafata, precum si asupra petelor mai profunde, indepartand coloratiile smaltului si reducand ingalbenirea dintilor produsa in timp, pentru rezultate vizibile de albire. Ceea ce face unic acest produs fata de alte produse existente pe piata este acest gel uimitor continut de catre creionul pentru albire. Gelul are proprietati hidrofobe, astfel incat nu este inlaturat de apa si se lipeste de dinti, permitand o eliberare lenta a ingredientului activ, peroxidul, care lucreaza pe toata perioada zilei atat pe suprafata dintelui, cat si in profuzime, pentru a oferi un zambet mai alb si mai stralucitor: fara timp de asteptare si fara clatire!

 

Periuta Colgate 360 Max White Expert White din componenta acestui nou sistem pentru albire este proiectata de profesionisti pentru a oferi consumatorilor o experienta premium de albire, simpla si eficienta, si a le reda incredere in zambetul lor, zi de zi.

 

 

###

 

Despre Colgate-Palmolive

Compania Colgate-Palmolive este lider mondial in ingrijirea orala, avand ca obiectiv major imbunatatirea sanatatii orale pe intreg mapamondul. Compania detine marci de top in categoria pastelor si periutelor de dinti in diferite parti ale lumii, marci recunoscute pe plan international: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser™, Sensitive Pro-Relief™, Max White One®, elmex®, meridol® si Duraphat®. Dezvoltarea de succes a companiei Colgate-Palmolive continua prin lansarea de produse inovatoare si prin angajamentul puternic fata de medicii stomatologi, pacienti si comunitatile din care face parte.

 

Pentru mai multe informatii despre proiectele desfasurate de Colgate la nivel global, vizitati site-ul companiei, www.colgatepalmolive.com, si pentru informatii specializate www.colgateprofessional.co.uk, www.colgateoralhealthnetwork.com, precum si www.colgate.ro.

  200 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings