newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Spune adio ridurilor cu ajutorul unei injectii cu toxina botulinica la cabinetul lui Dr Sorin Parasca


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 5 mai 2016, 14:56 webReleases | Beauty

logo dr sorin parasca | Foto: webPR.ro

Toate femeile se confrunta incepand de la o anumita varsta cu efectele imbatranirii delicatului lor chip.  Pentru a ascunde aceste aspecte nedorite, echipa de profesionisti Dr Sorin Parasca ofera o mana de ajutor tuturor doritoarelor care vor sa dea timpul in urma cu mai mult de 15 de ani pentru ca aspectul lor fizionomic sa arate si mai bine.

Aceste imperfectiuni ale tenului destul de evidente si realmente inestetice apar in urma unei solicitari crescute a muschilor fetei, in clipa in care este exprimata o emotie inevitabila (cum ar fi o incruntare, mirare, ras, suparare).

Pentru a rezolva problema ridurilor fine sau adanci, in cazul in care acestea se incapataneaza sa se duca prin intermediul cremelor sau a diverselor seruri de revitalizare, este cazul sa recurgeti la o injectie cu toxina botulinica si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Modul in care acestea isi fac efectul este prin ameliorarea expresiei faciale. 


Efectul miraculos al injectiilor cu toxina botulinica


Aceste injectii functioneaza pe baza umplerii cutelor din epiderma. Cu rezultate provizorii, insa cu efect si care pot fi reluate dupa un timp, injectiile cu toxina botulinica in stratul de piele sunt o solutie pentru toate persoanele de sex frumos care vor sa isi recapete increderea in sine si sa uite de constrangerile temporare aparute pe chip. Este recomandat ca pentru aceasta procedura sa se tina cont de urmatoarele aspecte foarte importante:


·         Sa isi realizeze un anumit set de analize;

·         Sa aiba alergii la substanta butonica sau la albumina umana;

·         Sa nu fie in perioada de sarcina sau de alaptare;

·         Sa nu sufere de boli neuromusculare.


Dupa ce sunt respectate toate aceste conditii, este bine de stiut ca dupa maximum 5 sedinte de aplicare a toxinei botulinice prin injectare, rezultatele vor fi definitive. Factorul care nu trebuie sa va impedice sa apelati cu incredere la aceasta procedura medicala sigura este durererea. Datorita faptului ca totul decurge sub o anestezie locala folosindu-se crema xilina, pacientii nu simt nici o durere.


Prin aceast tip de interventie realizata spre infrumusetarea chipului cantareste mai mult decat o banala intepatura.


Dr Sorin Parasca medic cu experienta in operatiile estetice cu toxina botulinica


Echipa de specialisti ai Dr Sorin Parasca a dobandit multa experienta de-a lungul anilor si reusesc de fiecare data cu succes sa faca pe plac fiecarui pacient.

Pentru programarea unei consultatii pentru o injectie cu toxina botulinica, echipa Dr Sorin Parasca va sta la dispozitie la numarul de telefon urmator: 0723.513.914 dar si la adresa de e-mail: office@clinica-estetica.ro.

  342 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings