newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Targ de Primavara la Fundatia Calea Victoriei


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Miercuri, 17 februarie 2016, 16:03 webReleases | Beauty

Afis Targ Primavara | Foto: webPR.ro

Fundatia Calea Victoriei va invita sambata, 27 februarie, intre 11:00-19:00, la Targul de Primavara, sa va bucurati de creatiile unor designeri si artisti talentati si de cadouri cu gust pentru 1 si 8 Martie.

 

La targ puteti gasi VOUCHERE CADOU -€“ valorice sau pentru anumite cursuri ale fundatiei. Cursurile din programul lunii martie vor avea 15% reducere in ziua targului.

 

Daca veniti in casa noastra luminoasa din Popa Soare 40, va veti desfata cu mirosul seducator al sapunurilor naturale de la Formula Naturala, de prospetimea aranjamentelor florale create de The Sisters sau de lumanarile din soia in cescutele cochete de la Cup&Candle.

 

Veti fi fermecati de bijuteriile cu pietre semipretioase marca Gemstore, accesoriile din portelan pictat cu aur realizate de Brandusa Ungurasu, de podoabele delicate din matase create Gina Cimpoca sau colierele rafinate imaginate de Magazinul de perle.

 

Iubitorilor de arta si obiecte hand-made le recomandam ilustratiile animate de personaje ghiduse, semnate Arina Gheorghita, martisoarele, brosele si colierele pictate manual de Sapte Pisici sau posetele handmade cu imprimeuri surprinzatoare de la Mamisi.

 

Ne vom delecta simturile cu dulceturi savuroase de clementine, pepene galben si fructul pasiunii de la Fabrica de Dulceturi sau cu macarons si alte delicatese pregatite de Cristine de Casa si cu snacksuri de calitate plus gustari bio de la Sugaras.

 

Prietenii nostri de la Revista DOR va asteapta cu abonamente la Revista si minunate povesti din culise, iar Moara de Hartie ne va surprinde cu frumoasele carnetele cu motive populare romanesti, cusute manual, din hartie reciclata si martisoare din carte veche si hartie manuala.

 

Intrarea la targ este libera.

 

Programul targului: Sambata, 27 februarie, 11.00 -€“ 19.00

 

Loc: Fundatia Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40 etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)

 

  110 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings