newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Atelier de Cosmetica naturala


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Luni, 4 ianuarie 2016, 16:40 webReleases | Beauty

Cosmetica naturala | Foto: webPR.ro
Fundatia Calea Victoriei va invita sambata, 9 ianuarie, de la ora 11:00 la un eveniment demonstrativ: Atelier de Cosmetica naturala, sutinut de Alexandra Catana, creatoarea brandului Formula naturala.

Veti putea vedea procesul de manufacturare si veti putea afla care sunt „secretele” care stau la baza prepararii parfumului solid, a balsamului de buze si a cremei de fata din ingrediente naturale.

 

Parte a vietii noastre de zi cu zi, produsele de ingrijire personala au devenit in ultimul timp un puternic factor de risc asupra sanatatii. Substantele care stau la baza acestor produse sunt de cele mai multe ori daunatoare, cu atat mai mult cu cat efectele folosirii lor nu se vad dupa una sau mai multe utilizari, ci in timp, ori in momentul cand daunele facute asupra sanatatii sunt mari. Consecinta a efectelor nedorite  generate de produsele ce contin substante chimice si in domeniul produselor de ingrijire personala au aparut variantele eco, ale caror ingrediente sunt naturale, biologice, neprelucrate chimic.

 

Din fericire, avem posibilitatea sa ne preparam acasa, din ingrediente simple, produse de baza in ingrijirea personala, ca de exemplu: crema de fata, de corp, de maini, balsamuri de buze, demachiante, deodorante, unguente diverse cu rol terapeutic, parfumuri solide, pasta de dinti etc.

 

Evenimentul va dura 3h, structurat in doua parti a cate o ora si jumatate:

 

Partea 1- Parfum solid si balsam de buze. Veti vedea cum se face un balsam de buze, iar fiecare participant la atelier isi va alege un balsam de buze sau un parfum solid. Vom face balsam de buze cu vanilie si unt de cacao. Cei care vor dori un parfum solid vor primi un parfum cu ulei esential de trandafiri.

 

Partea 2 -€“ Creme de fata. Veti produce creme de fata pe baza de uleiuri vegetale, emulsifiant natural si ceara de albine. Veti putea fac doua tipuri de creme: o crema de zi, pentru ten normal sau o crema de noapte, pentru ten uscat, cu lapte de capra.

 

Lector: Alexandra Catana

Data incepere: 9 ianuarie 2016; Ora curs: 11:00

Numar ateliere: 1

Varsta Minima: 16 ani

Cost: 110 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 100 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

  374 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings