newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Straluceste in sezonul de petreceri cu rochiile de seara Vero Milano


PDF Print
A | a
E-mail
de VeroMilano | Vineri, 18 decembrie 2015, 11:46 webReleases | Beauty

Rochii de seara | Foto: webPR.ro
Consideram ca fiecare femeie are potentialul de a arata perfect, atunci cand este imbracata in tinuta potrivita. Fabricate la cea mai inaltacalitate, din cele mai bune materiale si folosind volumele, formele si culorile potrivite, am invatat toate micile secrete care pot face corpul unei femei sa arate fabulos. 

Cand vine vorba despre rafinament, nu exista loc de discutii pentru rochiile de seara fenomenale, marca Vero Milano. Totul stain detalii: de la tesaturi fine care imbratiseaza corpul, broderii si dantele delicate, pietre si paiete cusute manual, contraste indraznete de culoare, panala corsaje care subliniazaformele,  toate vor atrage cu siguranta atentia. Decoratiunile complexe, aplicatiile transparente care descopera franturi ispititoare de piele, trenele glamour sunt embleme ale stilului inconfundabil Vero Milano.

Colectia rochiilor de lux de la Vero Milano este caracterizatade piese vestimentare in care diversitatea stilistica, rafinamentul, atentia la detalii si finisaje sunt cuvinte cheie.  De la rochii de seara sexy, la rochii de bal fermecatoare sau rochii pentru ocazii speciale, tinutele Vero Milano sunt special concepute pentru a capta atentia, creand o aparitie spectaculoasa.

Despre Vero Milano

Secretul Corpului Perfect


De origine din Milano, "La Citta della moda" - capitala modei - colectiile noastre au calatorit in lume si costumele de baie, rochiile si tinutele noastre au fost aclamate de catre criticii de modade top de pe podiumurile internationale importante. Ati putea intreba: "corpuri perfecte in haine extraordinare, defiland pe tocuri inalte, mersul de feline sub lumini stralucitoare ... Ce legatura au cu mine si trupul meu?" Vero Milano este despre CORPUL TAU. Gama noastraeste conceputacu drag,  intr-o maniera creativa, special pentru TINE. Stim toate micile secrete care pot face corpul unei femei saarate fabulos. Avem un ochi creativ si stapanim arta de a concepe o noua imagine pentru corpul tau, folosind volume, forme si culori potrivite.
  71 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings