newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Catinca Roman, imaginea Tienda.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de rnb-digital | Vineri, 16 octombrie 2015, 16:37 webReleases | Beauty

catinca_300x250 | Foto: webPR.ro
Gelurile de unghii si produsele de make-up comercializate de Tienda se bucura inca din 2012 de sustinerea si aprecierea Catincaƒi Roman, personalitate ce reprezintaƒ imaginea companiei in media si advertising.

Tienda.ro este un magazin online infiintat in 2011 ca referinta in domeniul produselor profesionale pentru unghii tehnice si make-up. Tienda asigura livrari prompte pe intreg teritoriul tarii si catre clientii din toate tarile Uniunii Europene. Seriozitatea ne-a propulsat pe prima pagina in revista Nails Aesthetics si ne-a adus peste 200.000 de fani pe Facebook. Incercam sa le multumim fanilor in felul nostru prin organizarea de seminarii lunare gratuite despre tehnici de utilizare a produselor noastre si prezentarea de materiale speciale prin newsletter, pagina de Facebook, grupuri de discutii si canalul de Youtube. Tienda reprezinta satisfactia unei serviri de calitate si a unei relatii comerciale profesionale!

Gelurile de unghii si produsele de make-up comercializate de Tienda se bucura inca din 2012 de sustinerea si aprecierea Catincaƒi Roman, personalitate ce reprezintaƒ imaginea companiei in media si advertising.

Balansarea permanenta intre confortul de a-ti permite sa fii tu insati si constrangerile impuse de dictatele fashionistelor ne bantuie permanent echilibrul interior si nu ne da pace nici macar in somn. Cine nu a visat macar o data ca este printesa balului sau personajul principal al unei sedinte foto din paginile unei reviste de moda faimoase. Datorita celor de la Tienda.ro, sa fii printesa balului este mai usor ca niciodata. Pe langa faptul ca produsele sunt de o calitate exceptionala, Tienda promoveaza si un plus de atitudine, lucru care contează cu adevărat, la fel ca si curajul de a fi tu insati fara a fi dependenta de privirea altora.”

Catinca Roman recomanda calduros gelurile de unghii Gelaxyo de la Tienda. Incearca-le si tu!

 

Despre Tienda International

Tienda International face parte dintr-un grup de societati cu experientaƒ indelungataƒ in domeniul comertului cu amanuntul, fiind deservitaƒ de specialiati in comert electronic sŸi personal calificat in relatiile cu clientii. 

O parte dintre produse sunt importate de la societatile partenere din Uniunea Europeanaƒ (Germania, Spania, Polonia), iar altele sunt achizitionate de la furnizori locali cu certificaƒri de calitate acreditate. Nu facem rabat la calitate sŸi preferaƒm saƒ vindem doar acele produse care indeplinesc exigentele noastre. 


Website: www.tienda.ro

E-mail: office@tienda.ro

Numere telefon:  0728.843.632 / 0751.843.632 /  0752.843.632

  267 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings