newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Gecile de dama de iarna de la Zega va ajuta sa aveti o iarna mai putin friguroasa si mai prietenoasa


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Vineri, 16 octombrie 2015, 10:31 webReleases | Beauty

In sezonul de iarna geaca de dama este unul din cele mai purtate articole vestimentare de catre femei date fiind versatilitatea si confortul acestora. Geaca de dama de iarna poate fi purtata atat in cazul tinutelor mai casual care de cele mai multe ori sunt cele de zi cu zi cat si in cazul tinutelor office cele pe care le adoptam la evenimente si ocazii mai speciale.


Modele unice de geci de dama pentru acest sezon friguros


In aceasta perioada fiecare doamna incepe sa isi innoiasca vestimentatia de iarna iar multe din magazinele de fashion incearca sa le atraga cu fel si fel de oferte speciale atat din punct de vedere al gamei de produse cat si din punct de vedere al preturilor.


Unul din magazinele care si-a obisnuit clientele cu astfel de oferte speciale este Zega, acesta fiind un shop online ce se adreseaza nu doar femeilor ci si barbatilor si copiilor. Cei de la Zega  ofera ocazia doamnelor de a-si cumpara o geaca de dama de iarna asa cum isi doresc ele si care sa se potriveasca preferintelor lor vestimentare.


Reducerile de pana la 60 % a gecilor de dama de iarna  fac ca acestea sa fie extrem de atractive pentru  toate doamnele atat cele care intentioneaza sa isi cumpere in aceasta perioada o geaca cat si pentru cele care nu intentioneaza acest lucru.


Modelele acestor geci de dama de iarna  sunt atat de diverse incat acopera o arie larga de gusturi  vestimentare feminine astfel incat atractivitatea acestor geci este mare pentru multe din doamnele ce iubesc moda si fashion-ul in acelasi timp. Designul acestor geci este unul unic dand posibilitatea multor femei sa se remarce prin unicitatea vestimentara acordata de aceste geci de la Zega.


Colectiile cele mai noi din cadrul gamei de geci  de dama Zega cum ar fi Don’t let me go si Be Amazing se remarca prin culorile extrem de vii si designul unic ce confera doamnelor o eleganta aparte foarte usor de remarcat de catre cei din jur. Pentru a va convinge de eleganta si stilul unic modern al gecilor de dama de iarna de la Zega intrati pe site la sectiunea de jachete si geci de dama. Si nu uitati! Va asteapta promotii de pana la 60%!

 

  180 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings