newsletter rss
HotNews.ro

Frumuset›ea este ceva natural. Secom te invitaƒ la Cosmetics Beauty Hair saƒ afli ce esent›e exotice naturale s›i se potrivesc cel mai bine.


PDF Print
A | a
E-mail
de CristinaCojocaru | Marţi, 29 septembrie 2015, 11:59 webReleases | Beauty

Logo Secom-01 | Foto: webPR.ro
Cosmetics Beauty Hair 2015 este prilejul perfect pentru a descoperi noutat›ile din domeniul frumuset›ii si nu numai! La standul Secom vei descoperi o gamaƒ complexaƒ de produse naturale pentru ingriire s™i infrumusetare, disponibile s™i pentru testare, pachete promot›ionale si reduceri, cadouri la fiecare achizit›ie, sfaturi din partea unui consultant in fito-dermatocosmeticaƒ s™i multe multe informatii despre cum pot›i sust›ine frumuset›ea atat din interior cat si din exterior.

Gama de fito-dermatocosmetice Life-flo include produse pentru toate tipurile de ten, scrub, uleiuri pentru masaj s™i relaxare, balsam de buze, spray-uri antibacteriene pentru piele, creme s™i unturi de corp cu efect anticelulitic s™i multe altele.


Produsele Life-flo asociazaƒ ingrediente naturale intr-o manieraƒ inovativaƒ, sust›inuta de rigurozitatea s™tiint›ificaƒ. Ingredientele naturale sunt culese din cele mai diverse zone ale globului, din cele mai bune surse, de la apele cristaline ale Antarcticii panaƒ la taƒramurile exotice din Noua Zeelandaƒ.


Cosmetics Beauty Hair este deschis intre 1 s™i 4 octombrie 2015, in complexul expozit›ional Romexpo. Vino in pavilionul C2, la standul 33 al Secom s™i coloreazaƒ toamna in verde viu cu extractele exotice Life-flo!

  160 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings