newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Fashion Up desfasŸoaraƒ 13 concursuri zilnice panaƒ la Ziua Nationalaƒ a Femeilor #PeToc


PDF Print
A | a
E-mail
de Caracteristic | Miercuri, 2 septembrie 2015, 12:39 webReleases | Beauty

€“Pe 1 septembrie, FashionUp a lansat provocarea Back2Toc, ce se desfas™oaraƒ panaƒ pe 13 septembrie s™i celebreazaƒ elegant›a femeilor care poartaƒ pantofi cu toc. Timp de aproape douaƒ saƒptaƒmani se desfaƒsŸoaraƒ concursuri zilnice pe pagina de Facebook a magazinului, iar norocoasele cas™tigaƒtoare vor primi cate o pereche de pantofi din oferta FashionUp.

 

Totodataƒ, pe 14 septembrie, FashionUp oferaƒ reduceri importante la toate modelele de pantofi din oferta magazinului, timp de 24 de ore si, in aceeasŸi zi, echipa FashionUp iese in stradaƒ pentru a premia femeile elegante care poartaƒ tocuri.

IŽn cei peste sŸase ani de existentaƒ, magazinul a vandut peste 100.000 de perechi de pantofi cu toc, iar 2015 este anul care le raƒsplaƒtesŸte pe doamnele sŸi domnisŸoarele iubitoare de acest model de incaltaƒminte. Eleganta sŸi bunul gust al clientelor FashionUp se remarcaƒ sŸi in cele mai populare categorii de produse: pantofii cu toc sŸi rochiile.

 

Ziua Nat›ionalaƒ a Femeilor #PeToc le aduce premii femeilor intalnite de echipa FashionUp pe stradaƒ, dar, panaƒ atunci, 13 perechi de pantofi vor fi oferite zilnic prin intermediul canalelor online. Panaƒ pe 13 septembrie, doamnele s™i domnis™oarele pot participa la concursurile zilnice de pe pagina de Facebook a FashionUp s™i pot afla mai multe despre această saƒrbaƒtoare de pe blogul FashionUp. De asemenea, cine acceptaƒ provocarea Back2Toc poate urmaƒri us™or mesajele s™i concursurile prin

Hashtag-urile dedicate acestui eveniment: #fashionup, #petoc, #back2toc.

 

De-a lungul timpului, FashionUp s-a remarcat prin produse de calitate de la branduri de top, oferind in acelas™i timp unele dintre cele mai mici pret›uri de pe piataƒ. IŽn prezent, magazinul pune la dispozit›ia client›ilor peste 20.000 de produse de la aproximativ 300 de branduri. Femeile care aleg saƒ cumpere prin FashionUp sunt preocupate de modul in care arataƒ si sunt pasionate de domeniul fashion s™i de tot ce apare nou, iar multe dintre ele aleg saƒ cumpere online, economisind astfel timpul alocat unei sesiuni clasice de shopping pentru lucrurile cu adevaƒrat importante pentru ele.

 

It's time to FashionUp, doamnelor, as™a caƒ Back2Toc s™i pornit›i saƒrbaƒtoarea #PeToc!

  207 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings