newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Nomasvello (no+vello), numarul 1 mondial in terapii cu IPL este prezent si in Sun Plaza Mall


PDF Print
A | a
E-mail
de AlexandraPaula | Miercuri, 2 septembrie 2015, 11:54 webReleases | Beauty

Un nou centru Nomasvello (no+vello) isi deschide portile in sistem de franciza, oferind clientilor servicii de calitate la standarde internationale, efectuate de personal specializat.Nomasvello (no+vello) reprezinta cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, cu peste 1 milion clienti activi in retea, specializata in epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata (IPL), care produce regenerarea celulelor epidermei prin care se trateaza pilozitatea, ridurile, acneea si melasmele.

Pe langa epilarea definitiva cu IPL si rejuvenarea faciala cu IPL, noul centru  pune la dispozitia clientilor sai produse profesionale de ingrijire pentru toate tipurile de ten, precum si  terapia faciala de curatare in profunzime ProSkin, pe baza de ultrasunete si energie galvanica.Nomasvello Sun Plaza ofera tuturor clientilor testarea gratuita a tratamentelor cu IPL, alaturi de diagnosticare si plan de tratament personalizat.

Noul centru no+vello a presupus o investitie initiala de 30 000 EUR (+TVA) si este al patrulea salon deschis in sistem de franciza de la inceputul anului. Managerul Nomasvello Sun Plaza, Alina Defta, coordoneaza deja salonul Nomasvello Decebal din Bucuresti, inaugurat la 1 aprilie 2013. Dupa doar 2 ani de activitate, tanara antreprenoare a reinvestit profitul obtinut cu primul centru in aceeasi reteta de succes.Franciza Nomasvello, condusa de Dana Vlascianu, exista pe piata din Romania din 2010, iar in cei 5 ani de activitate a avut o dezvoltare progresiva a numarului de centre active. Pana la finele lui 2015 sunt preconizate a se deschide cel putin 3 noi centre, in Targu-Mures, Oradea, Sibiu, Timisoara sau Arad.

www.nomasvello.ro 

  275 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings