newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Toamna aceasta sunt in continuare la moda colierele statement


PDF Print
A | a
E-mail
de suits | Vineri, 21 august 2015, 14:02 webReleases | Beauty

coliere statement | Foto: webPR.ro

O multitudine de modele o ofera magazinul online Bonbon Bijoux, unde poti sa gasesti colierele statement elegante pe care sa le asortezi oricarei tinute. Moda accesorizarii colierelor statement elegante cu pene se inspira din curentul hipiot.. Initial, toate colierele statement, cercerii si bentitele cu pene erau menite sa exprime libertatea si rebeliunea celor care adoptau curentul hippie la mijlocul anilor '60. In prezent, zeci de ani mai tarziu, aceasta abordare a revenit in forta, desi exclusiv in ceea ce priveste accesoriile.

Deja subiecte precum libertatea, rebeliunea sau exprimarea prin stilul vestimentar nu mai sunt de mult tabu sau o surpriza pentru nimeni. Fiecare persoana incearca, chiar din perioada adolescentei, sa isi descopere propriul stil si sa fie mereu original. Colierele statement cu pene sunt doar un alt pas parcurs in cadrul ciclului aflat intr-o continua miscare, in care tendintele in fashion devin mereu altele.

Toata vara am putut vedea cum colierele statement elegante cu pene, cercei cu pene, pandantive si bratari care aveau in componenta pene colorate, usoare, delicate, purtate in diferite combinatii lejere, perfecte pentru zilele petrecute in apropierea marii.

Odata cu venirea toamnei, penele au ramas in tendinte, regasindu-se in continuare in preferintele femeilor. De data aceasta insa, ele sunt asortate cu pulovere in culori pastelate sau jachete din piele intoarsa. Oricum ar fi, colierele statement raman o directie foarte interesanta in accesorizare, iar acest stil are deja o viata de aproape doua sezoane, ceea ce il face mult mai longeviv decat altele de aelasi gen.

Vom vedea daca vom purta si in iarna accesorii cu pene sau daca vara viitoare acestea vor fi din nou gasite alaturi de rochiile lejere de vara.

  617 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings