newsletter rss
HotNews.ro

webRelese: Profita de reducerile de vara de pana la 60% la sacourile de dama casual si office de la Zega


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Vineri, 14 august 2015, 10:32 webReleases | Beauty

logo zega | Foto: webPR.ro

Sacourile de dama reprezinta un accesorriu vestimentar  cheie pentru tinutele office ale doamnelor. Un sacou de dama purtat de catre orice doamna confera autoritate si atitudine acesteia. Versatilitatea sacourilor de dama este una din caracteristicile cheie ale acestor articole vestimentare, sacourile putand fi purtate in orice sezon atat in cel cald cat si in cel rece.

Totodata multiplele modele de sacouri pentru femei  de la Zega pot fi accesorizate la multe tinute office de dama oferindu-le doamnelor o diversitate de alternative de a se imbraca cu stil fie pentru o ocazie mai speciala fie pentru  o intalnire business.

Sacourile de la Zega destinate doamnelor se remarca prin diversitatea si calitatea materialelor din care sunt fabricate, acestea fiind din tesaturi fine si alte materiale de calitate ce pot fi purtate in sezonul actual cel de vara atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate si sunt necesare haine din materiale in care care lasa pielea se simte confortabil si aceasta poate sa respire.

Un sacou de dama scurt poate fi accesorizat la tinute office  compuse din rochii cu talie inalta ceea ce va oferi doamnelor un look elegant si profesionist in acelasi timp. In schimb un sacou mai lung si mai lejer poate fi purtat foarte bine cu o pereche de pantaloni sau de blugi pentru un look potrivit sezonului mai rece.

Un alt model  de sacou de dama de la Zega ce are succes este cel cu nasturi in culori mai deschise, multe doamne preferand sa il poarte la o fusta in piluri si cu si niste botine , o tinuta foarte potrivita fie pentru primavara sau inceputul de toamna.

Despre Zega

Magazinul online Zega s-a facut remarcat inca de cand a intrat pe piata din Romania date fiind modelele de imbracaminte de calitate comercializate pe site dar si datorita diversitatii articolellor vestimentare  adresate atat femeilor cat si copiilor si barbatilor. In acelasi timp cei de la Zega ofera posibilitatea clientilor sai sa comande un anumit articol vestimentar pe marimea si culoarea dorita, articolul urmand a fi livrat in 10 sau maxim 12 zile de la efectuarea comenzii.

  251 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings