newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Creeazaƒ-t›i propria poveste cu noua gama Arctic Essence!


PDF Print
A | a
E-mail
de Image PR | Miercuri, 29 iulie 2015, 17:00 webReleases | Beauty

Combina frigorifica AK366NFX+ _Gama Essence | Foto: webPR.ro

Vara aceasta Arctic a adus o noutate in materie de aparate frigorifice s™i a lansat gama Essence. Cu un design minimalist s™i modern, noua gamaƒ se distinge printr-o linie unitaraƒ, in opt›iuni de culoare Inox Titanium, Space Grey si Arctic White, pentru o integrare perfectaƒ in bucaƒtaria ta.

 

Tehnologia de racire, Air Flow Dual Tech, pe bazaƒ de curent›i de aer multidirect›ional, ment›ine calitatea s™i prospetimea alimentelor pentru o perioadaƒ indelungataƒ s™i, prin distribuirea uniforma a temperaturii s™i umiditat›ii in cele douaƒ compartimente frigorifice, impiedicaƒ amestecul mirosurilor intre acestea s™i previne deshidratarea alimentelor. In plus, sistemul de racire Full No Frost impiedica formarea ghet›ii s mentine un nivel optim de umiditate, astfel oferind un plus de confort in utilizare. De asemenea, gama de aparate frigorifice Arctic Essence pune la dispozitie volume de panaƒ la 400 de litri, care permit utilizarea la maximum a spat›iului interior.

 

Acestea sunt doar cateva dintre functiile noii game si fie caƒ optat›i pentru frigider, lada frigorica sau combinaƒ frigorificaƒ, beneficiat›i de caracterisitici complexe adaptate celor mai intalnite nevoi ale consumatorilor, precum sistemul de iluminare Eco Led, funct›ia Vacanta, raftul XXL Bottle sau compartimentul Garden Fresh.

 

Bucuraƒ-te de avantajele gamei Arctic Essence s™i spune povestea casei tale tuturor celor care te viziteazaƒ!

 

 

 

  265 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings