newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Sofiaman deschide primul magazin in sistem franciza, in Iulius Mall Timisoara


PDF Print
A | a
E-mail
de ClaudiaClipici | Vineri, 10 iulie 2015, 15:03 webReleases | Beauty

Magazin Sofiaman, Iulius Mall Timisoara (2) | Foto: webPR.ro

 "Primul nostru magazin in sistem franciza reprezinta urmatorul pas in dezvoltarea brandului in Romania si ne bucuram ca am gasit in Timisoara parteneri de incredere care au inteles filosofia Sofiaman si care vor respecta aceleasi valori pe care noi le-am promovat pana acum. Dorim sa ne asiguram clientii ca vor avea acces la produse si servicii de calitate si ca vor avea parte de o experienta de shopping impecabila, in toate magazinele noastre.", a declarat Florin Cucu, Director General Sofiaman.  

Designul interior al magazinului-franciza continua conceptul de modernizare, inceput de Sofiaman in 2012, si este decorat intr-un stil burghez, in care materialele, precum lemnul, caramida si fierul, impreuna cu oglinzile generoase si corpurile de iluminat, constituie elementele principale ale amenajarii.

Programul de franciza a fost lansat in 2014 si are ca obiectiv deschiderea de magazine Sofiaman in principalele orase din Romania.

Timisorenii vor gasi in noul magazin sute de produse din colectia Sofiaman Women, Men, Kids&Baby, dar si din colectia de lenjerie intima si costume de baie ale brandului LISCA.

In prezent, Sofiaman opereaza 9 magazine proprii deschise in Bucuresti, Iasi, Targu-Neamt, Cluj, Suceava si un magazin online. Produsele Sofiaman sunt comercializate in tara si in peste 300 unitati ale distribuitorilor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------SOFIAMAN este cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania. Cu 9 magazine in toata tara si peste 300 de distribuitori nationali, brandul ofera produse pentru adulti, atat femei, cat si pentru barbati, dar si pentru copii si bebelusi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinte, calitate, confort si inovatie. Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din  pijamale si tinute de interior din fibre naturale de bumbac, placute la atingere, completate uneori de modal si vascoza si lenjerie intima confortabila.

  315 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings