newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Brandul de machiaj, M.A.C COSMETICS, s-a redeschis in Bucuresti Mall intr-un concept nou, plin de culoare


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Luni, 29 iunie 2015, 14:25 webReleases | Beauty

MAC Bucuresti Mall 2 | Foto: webPR.ro
Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania avanseaza lucrarile de renovare prin redeschiderea magazinului de cosmetice MakeupArt Cosmetics (M.A.C). Noul magazin este situat la parterul mallului si are o suprafata de 70 de metri patrati. Investitia pentru renovarea lui s-a ridicat la peste 200.000 euro si a fost finalizata la doua luni de la inchidere. 

Noul concept, pur urban si modern, pune accentul pe atragerea clientilor si pe crearea unei experiente memorabile. Colectiile noi de produsesi cele 6 statii de machiaj, prevazute cu lumini profesionale si scaune complet ajustabile, creaza un ambient profesional, insa relaxant in acelasi timp."Am incercat sa fim mai constienti de clientul care vrea sa se joace pentru un timp", declara Livia Abrudan, Marketing Manager M.A.C.

Magazinul cuprinde toate ingredientele esentiale pe care clientii se asteapta sa le gaseasca intr-un magazin M.A.C. Prin politica sa, brandul nu ofera promotii, insa fiecare clienta este invitata sa descopere experienta unica a machiajului, stilului si expresiei de sine cu un make-up artist profesionist M.A.C. In plus, la orice vizita pot alege din lista de servicii gratuite: pot invata cum sa-si evidentieze o trasatura a chipului (fie ochi sau buze) sau pot sa exploreze printr-un machiaj de maxim 20 de minute produsele si tehnicile care ajuta la imbunatatirea look-ul.

M.A.C este un brand de machiaj ce a fost creat de make-up artisti pentru make-up artisti. De aceea M.A.C respecta in mod special si onoreaza comunitatea make-up artistilor prin proiecte special create pentru ei.

Datorita pasiunii, maiestriei si impetuozitatii sale privind cautarea inovatiilor, M.A.C a fost in culisele a peste 200 de reprezentatii la FashionWeek in Londra, Milano, si Paris. M.A.C sprijina saptamanile modei din toata lumea - Atena, Copenhaga, Delhi, Singapore, Noua Zeelanda si Moscova.

  102 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by