newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Circuite in Singapore si Kenya, sejururi in Spania si Grecia si croaziere pe Mediterana la un click distanta


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 5 iulie 2011, 11:54 webReleases | Turism

logo Paravion | Foto: webPR.ro
Platforma de servicii de turism online Paravion.ro lanseaza unul dintre cele mai inovatoare si prietenoase sisteme de rezervari online de pachete turistice de tip charter, unic pe piata romaneasca. Doar pe www.paravion.ro, turistii vor avea posibilitatea de a-si rezerva vacante precum circuite, croaziere sau sejururi, fara sa mai necesite implicarea unui agent pentru preluarea comenzii.

Paravion.ro a devenit astfel o platforma de gestionare a pachetelor turistice produse de Happy Tour, la care pasionatii de calatorie vor avea acces rapid si sigur. Printre ofertele urcate deja pe site se regasesc circuite in Franta, Singapore si Kenya, sejururi in Spania si Grecia si croaziere pe Marea Mediterana.

Agentii de turism vor interveni in consilierea turistilor doar in ceea ce priveste organizarea programului odata ajunsi la destinatie, inscrierea pentru excursii optionale sau oferirea de informatii privind obiectivele turistice vizitate. Cautarea vacantei dorite se realizeaza in timp real, utilizatorii avand posibilitatea sa seteze criterii de cautare variate, spre exemplu destinatie, data sau intervalul de pret. Acestia au la dispozitie mai multe modalitati de plata, cea online, prin carte de credit (Visa Card, Master Card), sau prin transfer bancar. Prin acest nou format, Paravion.ro urmareste sa ramana in continuare alegerea preferata de romanii interesati de calatorie prin promisiunea desfasurarii unui proces continuu de imbunatatire.

Paravion.ro este lider pe segmentul de agentii de turism care opereaza online in Romania, furnizand servicii de turism prin intermediul paginii de Internet a companiei. Aceasta a fost infiintata in anul 2005 de Millenium Tour si este cea mai mare agentie online din Romania, cu prezenta si in Bulgaria. Din mai 2010, Paravion.ro face parte din Grupul Happy Tour, lider pe piata calatoriilor de afaceri din Romania, achizitie care a urmarit consolidarea ca cel mai important furnizor de servicii de turism din Romania.

Happy Tour este detinut de catre fondul spaniol de investitii GED format din opt companii din estul Europei, dintre care sapte in Romania (Happy Tour, Diamedix, Total Energy Business, Rosegur, Fonomat, Infopress si RED). Acestea sunt o dovada a angajamentului GED fata de regiunea Europei de Sud-Est si in special fata de Romania, unde, din 1996 pana-n prezent, a investit peste 120 milioane de euro in 18 companii.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  764 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings