newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Hotel Anna da startul la concursul de Paste pe Facebook


PDF Print
A | a
E-mail
de HotelAnna | Joi, 31 martie 2011, 15:43 webReleases | Turism

Concurs Anna Hotel | Foto: webPR.ro
Pastele se apropie cu pasi repezi, insa turistii care nu au reusit sa-si faca planuri pentru vacanta de sarbatori inca mai au timp sa castige un sejur de Paste gratis la Hotel Anna din Targu Jiu. Toti cei care obisnuiesc sa-si petreaca timpul pe Facebook vor fi incantati sa afle ca pot participa la un concurs organizat de hotel prin intermediul celei mai apreciate retele de socializare. Competitia presupune postarea pe Wall-ul paginii hotelului a unei poze dintr-o vacanta memorabila de Paste si adunarea a cator mai multe Like-uri pana pe data de 15 aprilie.

Facebook-ul a devenit un mediu popular de desfasurare a diverselor concursuri organizate de brand-uri ca forma de promovare a diverselor oferte sau discount-uri. Concursul de Paste al hotelului Anna oHeste primul concurs exclusiv online organizat de hotelul de trei stele din Targu Jiu, care are in momentul de fata conturi active pe principalele retele de socializare cum ar fi Facebook, Twitter sau Linkedin.

Management-ul hotelului a pus la bataie ca premiu un pachet de Paste pentru doua persoane ce include cazare doua nopti, mic dejun si o cina festiva organizata in duminica Pastelui. Participantii la concurs vor trebui sa dea dovada de spirit aventurier, postand pe Wall-ul paginii de Facebook a hotelului o poza cat mai interesanta dintr-o vacanta de Paste, poza cea mai votata de fanii paginii fiind cea castigatoare.

Iar daca cei ce sperau la premiu nu reusesc sa-l castige, vor avea sansa de a profita de oferta irezistibila a hotelului pentru acelasi pachet de Paste, sau sa opteze pentru pachetul de trei zile, cu doua cine festive incluse, beneficiind de un discount de 50%. Ambele pachete sunt pentru doua persoane, pretul acestora, dupa aplicarea reducerii, fiind de 300 lei, respectiv 500 lei.

Tinand cont de faptul ca restaurantul hotelului este unul dintre cele mai apreciate locatii culinare din Targu Jiu, masa traditionala se anunta a fi o experienta gurmanda de neuitat. Restaurantul beneficiaza de talentul desavarsit al unui bucatar-sef cu o experienta internationala vasta in artele culinare, asadar bucatele traditionale care vor alcatui festinul vor fi preparate cu cea mai mare atentie si pasiune sub indrumarea acestuia.

Si cum orasul Targu Jiu se afla in apropierea celor mai frumoase si renumite manastiri din judetul Gorj, acesta este locul cel mai potrivit pentru petrecerea sfintelor sarbatori pascale. Pe langa renumita Manastire Tismana, care este cel mai vechi asezamant monahal inca in functiune din Tara Romaneasca, se mai poate opta pentru Manastirea Lainici, Manastirea Polovragi sau multe altele, ca locuri speciale pentru a petrece noaptea de Inviere. Toate cele trei lacasuri sfinte atrag anual in preajma sarbatorilor pascale sute de credinciosi veniti pentru a participa la slujba de Inviere intr-un complex monahal de insemnatate istorica si religioasa aparte.

Pe langa lacasurile sfinte, judetul Gorj nu este deloc sarac in destinatii turistice pentru cei care vor sa profite de vacanta de Paste pentru a explora o zona mai putin cunoscuta a tarii. Astfel, de un interes major este faimosul complex sculptural al lui Brancusi, format din trei monumente istorice, respectiv Coloana Infinitului, Poarta Sarutului si Masa Tacerii, ansamblu ce a facut cunoscut orasul Targu Jiu in intreaga lume.

Obiectivele turistice cele mai atractive din imprejurimi includ Cheile Sohodolului, Cheile Oltetului, Pestera Muierii, Pestera Polovragi, drumul Transalpina, statiunea Ranca, Casa Memoriala Brancusi, Monumentul Ecaterinei Teodoroiu si multe altele. Zona ofera posibilitati de divertisment chiar si pentru amatorii de sporturi extreme precum rafting pe cursul Jiului sau escaladare pe muntele Sohodol.

Hotelul Anna este una dintre cele mai apreciate unitati de cazare de trei stele din Targu Jiu. Situat in centrul orasului, acesta ofera acces rapid la cele mai importante obiective turistice din oras, cum ar fi parcul care gazduieste faimoasele sculpturi ale lui Brancusi. Hotelul este destinatia multor persoane aflate in oras in interes de serviciu dar si a turistilor ce sunt in concediu, oferind acestora cele mai moderne facilitati si servicii ireprosabile.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  586 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings