newsletter rss
HotNews.ro

Weco-Travel a organizat seminarul "Idei inteligente pentru optimizarea bugetului de calatorii"


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Miercuri, 22 noiembrie 2017, 10:13 webReleases | Turism

Weco-Travel a organizat, la inceputul lunii noiembrie 2017, seminarul "Idei inteligente pentru optimizarea bugetului de calatorii" care a avut loc la Hotel Cismigiu. Scopul evenimentului a fost acela de a oferi o noua perspectiva asupra calatoriilor de afaceri si asupra bugetului investit de catre companii deoarece, folosind instrumentele potrivite, acesta se poate transforma din cost in profit.

De asemenea, in cadrul evenimentului au fost aduse in discutie cele mai noi tehnologii utilizate in optimizarea intregului proces de business travel si importanta digitalizarii in acest domeniu pentru a asigura calatorilor o experienta cat mai buna. Evenimentul a avut o serie de parteneri de referinta in industria de travel: Lufthansa Group, AirPlus International – cel mai mare furnizor de solutii de travel payment si Travelport – companie multinationala care furnizeaza solutii de optimizare a bugetelor de corporate travel.

Dupa deschiderea seminarului realizata de catre Florin Tancu -€“ Director General Weco-Travel, primul speaker a fost Antonio Tassone - CEO Romania & Moldova Lufthansa Group, care a vorbit despre importanta digitalizarii si personalizarii experientei calatoriilor de afaceri. Seminarul a continuat cu Michaela Rothbart - Global Director Implementations & Global Reach EMEA din partea AirPlus International care a vorbit despre solutii eficiente de optimizare a intregului proces de business travel.

In a doua parte a evenimentului, Cristian Candel - Technical Sales Consultant Travelport a prezentat Tripgate - cel mai eficient instrument de optimizare a investitiei in calatoriile de afaceri ale companiilor. In final, Mihai Vasile -€“ Director Comercial Weco-Travel a vorbit despre numeroasele beneficii pe care colaborarea cu un partener de business travel management le aduce unei organizatii.

Seminarul "Idei inteligente pentru optimizarea bugetului de calatorii" a abordat subiecte de interes pentru oamenii de afaceri care calatoresc constant, ajutandu-i sa aleaga cele mai bune tehnici si solutii pentru un managent eficient al bugetului de travel.

Despre organizarea evenimentului, Florin Tancu - Director General Weco-Travel spune: "Solutiile pe care le oferim noi pietei sunt in avangarda platformelor de travel dedicate zonei de business travel. Viteza de schimbare este atat de mare incat in fiecare an trebuie sa aducem la cunostinta pietei cele mai noi dezvoltari."

Weco-Travel este lider pe piata in gestionarea calatoriilor de afaceri si detine o retea de birouri in Romania, Polonia, Republica Ceha si Ungaria. Datorita investitiilor in tehnologie, toate agentiile de turism Weco-Travel sunt legate printr-un sistem informatic eficient si modern.
Acest lucru permite deservirea clientilor in conformitate cu standardele adoptate, indiferent de locatia sa. Misiunea Weco-Travel este managementul calatoriilor de afaceri profesionale si cuprinzatoare. Activitatile agentiei inglobeaza nu numai bilete de avion si de tren, rezervari hoteliere, servicii de inchiriere auto sau servicii de vize, dar si o gama larga de servicii de consultanta.

  134 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by