newsletter rss
HotNews.ro

Lidl Tour, magazinul online cu vacante, aniverseaza un an pe piata din Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de MediaAssociate | Joi, 15 iunie 2017, 15:21 webReleases | Turism

Lansat pe 15 iunie 2016, Lidl Tour a depasit in doar un an pragul de 6000 de turisti care s-au bucurat de oferte unice, la cel mai bun raport calitate-pret. Mai mult, in aceasta perioada, gradul de satisfactie al clientilor s-a mentiunut la 99,9%.

Prin intermediul Lidl Tour, romanii pot opta pentru circuite, croaziere de neuitat sau sejururi la preturi foarte bune in cele mai frumoase locuri din tara sau din Europa, America, Asia si chiar Africa. Ofertele Lidl Tour sunt potrivite pentru toate preferintele, fie ca este vorba despre vacante in familie, concedii pentru tineri sau pachete atractive pentru cei care prefera transportul individual.

Lunar, aproximativ 500 de turisti opteaza pentru pachetele turistice Lidl Tour. Acestea sunt personalizate in colaborare cu partenerii de la Karpaten Turism, TUI Travel Central si Paradis Vacante de Vis. Mai mult, vacantele achizitionate prin Lidl Tour pot include si un upgrade surpriza: un beneficiu suplimentar sau facilitati incluse in costul pachetului. De exemplu, unul dintre cele mai inedite upgrade-uri surpriza a fost oferit pentru circuitul de 13 zile in Statele Unite ale Americii si Canada (1,999/persoana): 2 cine traditionale, una in Tinutul Amish si cealalta intr-o Cabane à Sucre in Quebec.

Pentru a sarbatori un an pe piata din Romania, Lidl Tour isi surprinde clientii cu peste 20 de oferte aniversare. Acestea pot fi consultate incepand cu 15 iunie 2017 in cadrul unei brosuri dedicate, "Lidl Tour -1 an", disponibila in toate magazinele Lidl din tara, pe site-ul www.lidl-tour.ro si pe pagina de Facebook dedicata Lidl Tour.

De exemplu, cei care doresc un concediu pe plajele din Romania pot prinde ultimele locuri disponibile la Hotelul Zenith**** din Mamaia, la un pret promotional (79 de la 89/persoana). Sau pot achizitiona unul dintre locurile limitate la croaziera de 7 nopti in Delta Dunarii si Marea Neagra (319 de la 359/persoana).<

Calatorii aflati in cautarea unei experiente incredibile in India, pot opta pentru circuitul "Triunghiul de Aur" (799 de la 999/persoana). Timp de 7 nopti, turistii vor putea explora fascinanta cultura a Indiei, cu traditiile, muzica, arta si obiceiurile culinare locale. Vacanta disponibila prin Lidl Tour include vizitarea a 5 orase, printre care Delhi, Jaipur (unde clientii se pot plimba cu ricsa) si Agra (cu vizita la Taj Mahal si apoi la Fortareata Red Agra). In plus, pachetul oferit prin Lidl Tour contine un update surpriza: suplimentul demipensiune este inclus in pret.

Insula Maafushi din Maldive este alegerea potrivita pentru un sejur exotic de 7 nopti (899 de la 999/persoana). In plus, pentru acest pachet toate taxele sunt incluse, acesta fiind upgrade-ul surpriza oferit la achizitionarea ofertei prin Lidl Tour.

Vacantele disponibile prin Lidl Tour pot fi rezervate si achizitionate online, pe www.lidl-tour.ro, si prin intermediul hotline-ului dedicat, 0800 896 242.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati:

www.lidl.ro
www.lidl-tour.ro
Facebook Lidl Tour
Facebook Lidl Romania
Twitter Lidl Romania
Instagram @LidlRomania
  118 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by