newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Oferte TUI TravelCenter: Early Booking 2017 in Gran Canaria


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Marţi, 21 februarie 2017, 10:22 webReleases | Turism

gran canaria | Foto: webPR.ro

TUI TravelCenter, una dintre cele mai mai apreciate agentii de turism din Romania, si-a imbogatit portofoliul cu oferte proaspete pentru amatorii de calatorie care prefera sa isi planifice din timp vacantele - pachete de vacanta cu rezervari in regim Early Booking.


Printre destinatiile incluse in paleta generoasa de oferte Early Booking 2017 se numara Gran Canaria, insula aflata pe locul al treilea in topul celor mai mari insule din Arhipelagul Insulelor Canare, care gazduieste aproape jumatate din populatia acestuia.


Un continent in miniatura, cu o varietate de forme de relief, de la forme muntoase, la zone desertice in sud, Gran Canaria se numara, fara doar si poate, printre cele mai frumoase destinatii de vacanta din lume. In contrast cu muntii din centrul insulei, care seamana mai de graba cu uriasele podisuri tibetane decat cu muntii unei insule relatic mici, se observa imediat coasta marginita de plage nisipose si statiuni turistice luxoase.


Gran Canaria este destinatia perfecta pentru vacante in familie, laudandu-se cu plaje fabuloase, intinse pe nici mai mult nici mai putin de 60 de kilometri, si cu o rezervatie naturala. Distractiile din parcurile acvatice, numeroasele magazine si muzeele reprezinta doar cateva dintre atractiile insulei, a carei capitala, Las Palmas, gazduieste o multitudine de obiective turistice istorice. Plajele sunt, insa, adevaratul paradis.


TUI TravelCenter propune parchete de calatorie la hoteluri de patru si cinci stele, cu o reducere de pana la 20% in functie de data in care se efectueaza rezervarea. Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al agentiei de turism.

  146 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by