newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: TUI Travel reintroduce Romania in portofoliul de destinatii pentru vacantele de vara din 2017


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Miercuri, 15 februarie 2017, 9:33 webReleases | Turism

poza TUI Travel_logo | Foto: webPR.ro

Incepand cu anul 2017, agentia de turism TUI TravelCenter va include in portofoliul destinatiilor de vacanta si Romania. Acest fapt se datoreaza cresterilor inregistrate in vanzarile de pachete turistice din anul 2016, cresteri care sunt preconizate si pentru 2017.


Avand in vedere aspectele pozitive care au fost consemnate in perspectiva turistica a Romaniei in 2016, TUI TravelCenter planifica reintroducerea Romaniei in ofertele pentru destinatiile vacantelor de vara.


Dragos Anastasiu, presedintele retelei turistice TUI TravelCenter/Eurolines, sustine ca evolutia inregistrata in 2016 in ceea ce priveste turismul in tara noastra pune bazele unei perspective favorabile chiar si pentru urmatorii doi ani. Pe langa faptul ca acesta este al cincilea an in care cel mai puternic brand de profil activeaza in tara, 2016 a insemnat o oportunitate de dezvoltare a turismului din Romania, aceasta aparand ca urmare a imbunatatirii serviciilor turistice. In plus, pe fondul insecuritatii mondiale, Romania a revenit in topul destinatiilor turistice preferate de romani si de straini. Turistii veniti din afara granitelor detin 10 procente din numarul total de vanzari, iar locurile alese de catre acestia au fost Bucurestiul, Transilvania si Delta Dunarii.


Din anul 2011 pana in prezent, au fost deschise 28 de agentii TUI TravelCenter in intreaga tara (printre care sase in cele mai mari mall-uri si centre comerciale), mai exact de la 52 s-a ajuns la un numar de 80 de sedii. De asemenea, au fost stabilite 11 parteneriate pentru calatorii in regim charter, pentru destinatii ca Turcia, Grecia si Spania. In plus, in 2016 a fost extins si numarul curselor TUI TravelCenter de tip charter, extindere care va continua si in 2017 si care vizeaza o noua destinatie din Spania: Gran Canaria.


Aceste aspecte au stat la baza deciziei de a reintroduce vacante in Romania in catalogul TUI pentru anul 2017. Prin acest demers, TUI TravelCenter va contribui la cresterea PIB-ului din turism, obiectiv care prevede atingerea unei cote de 30% pentru ponderea turistilor straini.


Informatii suplimentare despre ofertele si pachetele turistice puse la dispozitie de TUI TravelCenter gasiti pe site-ul oficial al agentiei.


  85 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by