newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cele mai frumoase orase din Italia, in portofoliul Aerolines: bilete de avion la preturi competitive catre Roma, Bologna si Milano


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Vineri, 20 ianuarie 2017, 11:20 webReleases | Turism

bilete de avion catre Italia | Foto: webPR.ro
Persoanele care isi doresc sa viziteze Italia isi pot achizitiona acum bilete de avion la preturi competitive de pe site-ul Aerolines, care apartine grupului Eurolines Romania, pentru a se bucura de experientele oferite de cele mai frumoase orase italiene: Roma, Bologna si Milano. 

Aerolines ofera bilete de avion la preturi foarte bune catre cele mai frumoase orase din "Bella Italia"€, Roma, Bologna si Milano.


Persoanele care isi doresc o vacanta la Roma pot achizitiona zboruri la preturi care incep de la 155 de euro dus-intors, cu toate taxele incluse in cazul plecarilor de dupa data de 15 februarie. Aflata pe malul fluviului Tibru, capitala Italiei este un oras cu o istorie fascinanta si un centru turistic desavarsit. Cele mai importante obiective turistice din orasul celor sapte coline sunt Bazilica Sfantul Petru, Colosseumul, Panteonul, Frumul Roman, Fontana di Trevi, Piata Spaniei, Piata Navona si Muzeele Vaticanului. Roma merita descoperita la pas, fiind plina de minuni arhitecturale si cladiri istorice.


Pretul biletelor de avion spre Bologna, un alt oras fermecator din Italia, incepe de la 69 de euro cu zbor direct dus-intors cu Wizz Air, cu toate taxele incluse, dupa data de 15 februarie. Bologna este un oras recunoscut pentru bucataria sa desavarsita si pentru viata culturala bine definita. In Bologna se afla cea mai cevhe universitate din Europa. Casele din caramida rosie dau orasului un aer aparte, in timp ce obiectivele turistice precum Biserica San Petronio, construita in stil gotic, cu fatade nefinisate, Fanatana Neptun si Turnurile lui Asinelli si Garisenda „promit” experiente pe placul oricarui turist.


Milano, capitala modei din Italia, un loc cosmopolit, faimos pentru casele de moda si magazinele cochete, poate fi vizitat prin achizitionarea unor bilete al carui pret incepe de la 69 de euro dus-intors cu Blue Air, cu toate taxele incluse, tot dupa data de 15 februarie. Printre cele mai importante obiective turistice din Milano se numara Stadionul San Siro, Castelul Sorzesco, Bazilica San Lorenzo, Muzeele Poldi-Pezzoli si Bagatti Valsecchi si galeriile Muzei del Castello, si Domul din Milano.


Aflati mai multe detalii despre cum puteti cere o oferta pentru destinatia italiana dorita, dar si despre alte destinatii turistice accesand site-ul oficial Aerolines.


  230 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by