newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Eurolines ofera bilete de autocar la preturi avantajoase pentru transportul in Germania


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Luni, 16 ianuarie 2017, 17:22 webReleases | Turism

Eurolines - bilete catre Germania | Foto: webPR.ro

Eurolines, cea mai importanta companie de transport international de persoane din Romania, a castigat increderea a milioane de clienti de-a lungul celor doua decenii de activitate. Cu un portofoliu bogat, cu sute de destinatii pe care clientii le pot accesa fie in scop personal, fie in scop turistic, Eurolines a reusit sa ocupe un loc fruntas in topul preferintelor celor care calatoresc cu autocarul in strainatate. Printre cele mai cautate destinatii, anul acesta, se numara Berlinul, capitala Germaniei.


Pentru o vacanta de tip city break in Berlin, Eurolines asigura transportul si ofera, prin intermediul site-urilor partenere, informatii valoroase cu privire la cazare si obiective turistice, astfel ca fiecare client poate gasi toate cele necesare unei vacante de vis la doar cateva click-uri distanta.


Capitala Germaniei este plina de minuni naturale, de la parcuri, gradini si paduri, la rauri la lacuri, fiind destinatia perfecta pentru persoanele care iubesc natura. De asemenea, orasul vibrant si nonconformist este plin de obiective turistice valoroase, asigurand o experienta culturala deosebita.


Fie ca aleg sa calatoreasca cu autocarele Eurolines in scopul deplasarii peste hotare din ratiuni personale - in vizita la rude ori in cautarea unui trai mai bun, fie in scop turistic, clientii Eurolines beneficiaza de conditii optime de calatorie. Siguranta si bunastarea clientilor sunt cele mai importante, asa ca Eurolines are grija sa trateze aceste doua aspecte ce influenteaza calitatea unei calatorii cu profesionalism si seriozitate. Autocarele dotate modern, in raport cu standardele de calitate europene, sunt igienizate periodic, in timp ce soferii sunt selectati cu mare rigurozitate, astfel incat drumul clientilor Eurolines catre destinatiile alese sa fie unul lin, sigur si confortabil.


Serviciul de transport persoane Germania se numara printre cele mai cautate, de aceea Eurolines a inclus in pachetul de transport 36 de orase din tara: Aachen, Augsburg, Berlin, Bielefeld, Bremen, Deggendorf, Dortmund, Dresden, Duisburg, Dusseldorf, Essen, Frankfurt, Fulda, Giessen, Gottingen, Gummersbach, Hamburg, Hannover, Heilbronn, Hildesheim, Karlsruhe, Kassel, Koln, Landshut, Leipzig, Mannheim, Munchen, Nurnberg, Oldenburg, Padeborn, Passau, Regensburg, Siegen, Stuttgart, Ulm.


Mai multe detalii despre serviciile oferite de Eurolines.ro gasiti pe site-ul oficial al companiei.


  110 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by