newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Transport persoane in Austria la preturi avantajoase, in portofoliul Eurolines


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Joi, 22 decembrie 2016, 13:46 webReleases | Turism

Eurolines ofera transport catre Austria | Foto: webPR.ro

In aceasta perioada, multi dintre amatorii de calatorii opteaza pentru vacante scurte, de tip city break, printre destinatiile favorite ale acestora numarandu-se si Austria. Locuri precum Viena, capitala Austriei, Salzburg, una dintre cele mai frumoase metropole din tara si Linz se afla in topul preferintelor.


Mereu atenta la solicitarile clientilor, compania de transport Eurolines, cu o paleta larga de servicii si tot atat de multe oferte avantajoase, ofera, in limita locurilor disponibile, bilete de autocar la preturi incredibile. Un drum, indiferent de sensul de mers (dus sau intors), pentru Viena, Linz sau Salzbug costa numai 29 de euro de persoana. Persoanele care aleg serviciile Eurolines au garantia ca vor calatori in conditii exceptionale, cu autocare de ultima generatie.

Un spatiu boem si plin de culoare, Viena este un oras plin de palate si resedinte imperiale de o frumusete incredibila. Printre obiectivele turistice ce nu trebuie ratate amintim Palatul Schobrunn, cu 141 de camere dintre care 45 deschise publicului, in care a locuit si celebrul Napoleon, si catedrala Karlskirche, un edificiu baroc reprezentativ pentru Imperiul Habsburgic, precum si Stephansdom, catedrala care simbolizeaza libertatea.


Un oras perfect pentru turisti este si Salzburg, presarat cu cladiri medievale, cetati si biserici. Fortareata Hohensalzburg, gradinile si Palatul Mirabell, Palatul Hellbrun, Castelul Residenz si Muzeul Memorial Mozart se numara printre cele mai frumoase obiective turistice.


La Linz se pot vizita frumosul Targ de Craciun sustinut anual, precum si monumentele parintilor conducatorului nazist Adolf Hitler, Gradina Botanica, una dintre cele mai frumoase din Europa, castelul lui Friedrich al II-lea si Biserica Saint Martines.


Aflati mai multe despre cele mai avantajoase oferte Eurolines accesand site-ul oficial al companiei de transport.


Pentru rezervari de bilete Romania-Austria, apelati numarul de telefon 0733.102.768 sau accesati site-ul companiei, unde puteti gasi, de asemenea, mai multe detalii despre campania „Cat de departe poti ajunge cu 29 de euro?”.


  175 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by