newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Oferte de city break Viena in vacanta de iarna, cu autocarul, oferite de Eurolines


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Joi, 8 decembrie 2016, 10:28 webReleases | Turism

Eurolines ofera bilete pentru city break Viena | Foto: webPR.ro

Multi ar spune ca perioada city break-urilor europene a apus odata cu venirea sezonului rece, insa lucrurile nu ar putea fi mai departe de adevar. Perioada iernii ii provoaca pe iubitorii de calatorii sa caute alte modalitati de a-si potoli setea de aventura fara a lipsi insa prea mult de la locul de munca, iar excursiile de tip city break sunt solutia perfecta.


De aceea, compania de transport Eurolines vine in intampinarea clientilor sai cu o serie de oferte avantajoase pentru bilete de autocar, mijloc de transport ce poate fi o alternativa foarte buna pentru persoanele carora le este frica sa calatoreasca cu avionul, de pilda. In lista de destinatii de calatorie populare intra si Viena, capitala Austriei.


Viena, o metropola cosmopolita si cel mai mare oras al Austriei, cuprinde mai bine de un sfert din populatia tarii. Astazi orasul gazda al celei mai importante organizatii ale lumii, ONU (Organizatia Natiunilor Unite), Viena este un oras de referinta in istoria europeana, pastrandu-si farmecul imperial de altadata. Arhitectura sa impresionanta, aerul aristocrat si grandoarea palatelor ce trebuie neaparat vizitate in timpul unui city break Viena atrage anual mii de turisti. In randul palatelor fascinante intra Palatul Trautson, Palatul Auersperg, Palatul Schwarzenberg, Palatul Liechtenstein si Palatul Belvedere.


Pe langa cladirile fermecatoare, spatiile verzi - parcurile si gradinile - dau un farmec aparte capitalei. Parcul Prater, de pilda, este o atractie spectaculoasa, alaturi de spatiul de agrement pe care il gazduieste.


Biletele de autocar pentru city break Viena dus-intors pot fi achizitionate de pe site-ul Eurolines la preturi deosebit de convenabile. Puteti afla mai multe despre conditiile de calatorie greu de egalat, dar si despre alte oferte atractive accesand site-ul companiei de transport.


  37 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by