newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Care sunt beneficiile calatoriei cu autocarele Eurolines


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Vineri, 28 octombrie 2016, 9:58 webReleases | Turism

Beneficii Eurolines | Foto: webPR.ro

In Romania, Eurolines este unul dintre cei mai importanti transportatori internationali de persoane si detine cea mai mare retea de agentii proprii, principalul obiectiv al companiei fiind asigurarea unui drum sigur si foarte confortabil pentru persoanele care aleg autocarul pentru deplasari internationale, in detrimentul avionului sau al masinii personale.


Calatoria cu autocarele Eurolines vine la pachet cu un set generos de beneficii, intreaga flota functionala, alcatuita din 33 de autocare proprii, de la companii de renume precum Mercedes, Setra si Scania, si din alte autovehicule ale subantreprenorilor cu care colaboreaza, fiind foarte bine puse la punct.


Pentru cei care calatoresc in scop personal, cum ar fi munca, dar si pentru persoanele care isi doresc sa plece in vacanta cu autocarul, intr-un city break Praga, city break Venetia sau in alte destinatii europene de city break, unul dintre cele mai importante beneficii este faptul ca, spre deosebire de o calatorie cu masina, drumul cu autocarul ofera timp suficient de odihna.


Soferii Eurolines, foarte bine pregatiti, se vor asigura ca pasagerii se afla in deplina in siguranta, in timp ce acestia din urma se pot relaxa dormind sau admirand peisajele de pe traseu pentru a ajunge odihniti si gata de explorat la destinatie.


Un alt beneficiu este, desigur, pretul calatoriei, care este, de cele mai multe ori, mult mai mic in cazul transportului pe distante mari cu autocarul decat in cazul transportului cu trenul sau avionul. In plus, persoanele care se tem de zborul cu avionul pot avea parte de o calatorie linistita, lipsita de griji si anxietate.


Pentru mai multe detalii despre autocarele Eurolines, destinatiile oferite si serviciile oferite de acestea accesati site-ul oficial al companiei.


  41 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by