newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cazare Mamaia la preturi avantajoase prin intermediul TUI TravelCenter


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Marţi, 6 septembrie 2016, 12:57 webReleases | Turism

Cazare Mamaia prin TUI TravelCenter | Foto: webPR.ro

Statiunea Mamaia se afla, de ani buni, pe primele locuri in topul preferintelor turistilor care opteaza in sezonul estival pentru litoralul romanesc. Mii de turisti romani, dar si straini, aleg sa isi petreaca vacanta pe tarmul romanesc al Marii Negre, statiunea Mamaia fiind cunoscuta si drept „Perla litoralului romanesc”.


Pentru a raspunde cererii lor, TUI TravelCenter a inclus in portofoliul sau o serie de oferte de cazare la hotelurile din  Mamaia 2016.


Cu grija, astfel incat sa isi multumeasca toti clientii, atat pe cei care calatoresc alaturi de familie, cat si pe cei pusi pe distractie si aflati in cautarea petrecerilor, agentia de turism a selectat atent mai multe servicii de cazare la hoteluri Mamaia. In selectia realizata se regasesc hoteluri de doua, trei, patru si cinci stele. Un exemplu din categoria cazare hoteluri Mamaia este hotelul Aurora, de doua stele. Dotat cu 343 de camere duble, mic dejun in sistem all inclusive cuprins in tariful de cazare, acest resort este pregatit sa gazduiasca atat grupuri, cat si familii cu copii, micutii bucurandu-se de oferte speciale, in functie de varsta.


O alta oferta din gama de cazare Mamaia 2016 este hotelul Perla, de patru stele, cu un total de 205 camere, apartamente si camere duble, potrivit si el pentru toate categoriile de turisti.


Cei care opteaza pentru cazare Mamaia 2016 se vor bucura de o plaja curata, cu pisip fin auriu si cu intrare lina in apa limpede. Plaja are o lungime de opt kilometri si o latime de pana la 250 de metri. Restaurantele si tavernele cu mancaruri de tot felul, precum si optiunile de distractie faimoase deja in statiune, cum ar fi festivalurile si carnavalurile de muzica si moda desfasurate anual, dar si parcul de distractii Aqua Magic, ideal pentru copii si pentru adulti, sunt ingredientele necesare unei vacante reusite. Statiunea nu duce lipsa nici de terase, cluburi si discoteci.


Pentru mai multe informatii despre cazare Mamaia 2016, dar si alte oferte, accesati site-ul oficial al agentiei.

  53 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by