newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:TUI TravelCenter ofera optiuni de cazare Venus pentru toate gusturile si buzunarele


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Joi, 1 septembrie 2016, 12:08 webReleases | Turism

cazare Venus | Foto: webPR.ro

Desi perioada de varf a sezonului estival a trecut, romanii inca isi fac planuri de vacanta pe litoral. Atenta la dorintele clientilor, agentia de turism TUI TravelCenter vine in intampinarea celor care isi doresc sa se relaxeze pe malul Marii Negre cu oferte hoteluri Venus, o statiune cu optiuni pentru toate gusturile si toate buzunarele.


Raiul gradinilor boeme de vara, dotat cu cinematograf in aer liber, terenuri sportive si o paleta larga de optiuni de distractie si agrement, de la canotaj, la yachting si scufundari, Venus este o statiune excelenta pentru persoanele carora le place sa petreaca timp in aer liber desfasurand activitati antrenante. Asadar, pentru clientii care se regasesc in scurta descriere de mai sus, TUI TravelCenter a pregatit o multime de oferte de cazare Venus.


Plajele cu nisip fin, barurile animate aflate in apropierea marii, de pe terasele carora, printre note muzicale, se aud valurile spargandu-se, cofetariile cu dulciuri delicioase si restaurantele cu preparate savuroase se afla, alaturi de ofertele de cazare Venus la preturi convenabile, pe lista lucrurilor care transforma statiunea intr-un loc ce nu trebuie ratat.


Printre cele mai populare si noi hoteluri pentru cazare Venus se numara Melodia si Inter, ambele aflate in portofoliul de oferte hoteluri Venus al TUI TravelCenter. Dotate cu facilitati moderne si cu servicii ireprosabile, aceste doua optiuni cazare hoteluri Venus ofera turistilor care le vor calca pragul centre de spa, saune, masaj, tratamente faciale, sali de fitness, piscine dotate cu sezlonguri si umbrele, baruri, terase. Nici nevoile celor mici nu sunt trecute cu vederea. La dispozitia copiilor, dar si a parintilor care isi doresc putin timp doar pentru ei se afla spatii de joaca si animatie pentru copii.


Mai multe detalii pentru oferte cazare Venus gasiti pe site-ul oficial al agentiei de turism TUI TravelCenter.


  53 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by