newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Eurolines pune la dispozitia clientilor serviciul de inchiriere microbuze si autocare


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Miercuri, 24 august 2016, 11:54 webReleases | Turism

Experienta de mai bine de 20 de ani in domeniul transportului, dar si atentia acordata detaliilor si nevoilor clientilor au transformat Eurolines intr-o companie de transport international de persoane de renume. Din dorinta de evolutie, Eurolines si-a marit, de-a lungul anilor, sfera serviciilor oferite, extinzandu-si in permanenta orizonturile si domeniile de activitate. Astfel, pe langa serviciul de transport persoane in strainatate, Eurolines are incluse in oferta sa si serviciile rent a car si inchiriere microbuze si autocare.

Compania de transport dispune de o flota de autocare care se reinoieste permanent, aflandu-se in fruntea operatorilor care au in portofoliu servicii de inchiriere microbuze si autocare, gratie calitatii, dotarilor, dar si al numarului de clienti. Flota de autovehicule oferite spre inchiriere este compusa din microbuze Mercedes, Toyota si Volkswagen cu 8-19 locuri, si mini-autocare si autocare Scania, Setra si Mercedes cu 47-59 de locuri.


Eurolines pune la dispozitia doritorilor optiunea de inchirieri autocare si inchirieri microbuze pentru grupuri, fie ca este vorba de transfer la si dinspre aeroport sau intre orase, circuite turistice, excursii si deplasari scolare, transport in oras, team building-uri interne sau externe.


Echipa Eurolines raspunde negresit solicitarilor clientilor, ofera preturi competitive, lucreaza cu o echipa profesionista, soferi seriosi, punctuali si bine pregatiti si detine autocare curate, bine ingrijite si dotate in conformitate cu cele mai inalte standarde europene.


In plus, Eurolines dispune si de singura agentie mobila din tara noastra, un concept relativ nou pe piata locala. Aceasta include spatiu de conferinta, pastrand 20 din totalul de locuri si adaugand un spatiu de discutii, de micro-conferinta sau de prezentare dotat cu plasma, conexiune wi-fi, alimentare cu energie electrica, aer conditionat, frigider, cafetiera, cuptor cu microunde.


Pe site-ul oficial Eurolines gasiti mai multe informatii despre servicii de inchiriere microbuze, precum si despre alte oferte atractive.

  115 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by