newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Agentia TUI TravelCenter recomanda vacante relaxante in Corfu


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Joi, 11 august 2016, 10:27 webReleases | Turism

vacanta-corfu-grecia-tui-travelcenter | Foto: webPR.ro

Intre cele mai indragite destinatii grecesti se regaseste si insula Corfu, care primeste anual mii si mii de turisti pregatiti sa se lase alintati de soare si sa se joace cu picioarele in apa turcoaz a marii limperzi. Pentru un grad cat mai mare de satisfactie a clientilor, TUI TravelCenter creeaza oferte diversificate pentru un sejur in Corfu, Grecia.


Pe langa toate bunatatile cu speficic grecesc pe care turistii le pot degusta in restaurantele din Grecia, in timpul unui sejur in Corfu, acestia se pot bucura si de atractii dintre cele mai diverse cum sunt Palatul Imparatesei Sissi (la Achilleion, la 2 km de Gastouri), Muzeul de Arta Asiatica, Galeriile Municipale, Baile Romane, Catedrala Sfanta Teodora Augusta, Podgoria Triklino, Muzeul Folcloric Sinarades, Muzeul Bizantin sau Muzeul Arheologic.


Dupa cum se vede, grecii sunt pregatiti pentru turisti veniti in vacanta la Corfu cu gusturi si asteptari complet diferite. Restaurantele, pub-urile si parcurile acvatice nu pot lipsi, desigur, la fel cum nu lipsesc nici agentiile care ofera diferite tipuri de tururi in jurul insulei Corfu.


Indiferent ca urmeaza o vacanta in Corfu cu prietenii sau un sejur in Corfu cu familia sau in cuplu, TUI TravelCenter va gasi pentru clientii sai formula ideala de transport si cazare in Grecia, pentru vacante relaxante pline de viitoare amintiri placute.


Grecia Insulara cuprinde nenumarate frumuseti, plaje cu nisipuri de diferite culori, pentru toate gusturile si flora si fauna prietenoase, perfecte pentru amintiri si fotografii de invidiat - importanta este alegerea unei zone pe gustul calatorului. Pentru aceasta exista zeci de localitati pentru petrecerea unui sejur in Corfu Grecia, cele mai cunoscute fiind orasul Corfu, Lefkimi, Dassia, Benitses, Paleokastritsa si Glifada. Turistii pot alege si destinatii mai putin cunoscute ca Gouvia, Moraitika, Ag Gordis, Ag Spyridon, Kommeno, Alykes si asa mai departe.


Pentru sfaturi utile, recomandari si mai multe informatii despre optiunile unei vacante in Corfu, accesati site-ul oficial al agentiei de turism TUI TravelCenter.

  79 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by