newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Compania de transport persoane Eurolines ofera reduceri de 25% prin intermediul cardului Eurolines


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Luni, 8 august 2016, 12:40 webReleases | Turism

Compania Eurolines, cu 20 de ani experienta in domeniul serviciilor de transport persoane, ofera clientilor fideli posibilitatea de achizitionare a unui card Eurolines, care vine la pachet cu o reducere substantiala.

Cu o echipa de profesionisti dedicati telului de onora cererile clientilor in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii, Eurolines le asigura acestora calatorii sigure si confortabile. Fie ca scopul calatorilor este personal, fie turistic, cei care folosesc frecvent serviciile de transport Eurolines pot achizitiona cardul de reduceri al companiei, in baza caruia beneficiaza de o reducere de 25% la achizitiile ulterioare de bilete de autocar, pe liniile proprii. Astfel, rute internationale precum Scandinavia, Olanda, Franta, Ungaria, Luxemburg, Spania, Germania, Italia sau Belgia se deschid in fata calatorilor la preturi cu 25% mai mici. In plus, Eurolines fixeaza frecvent noi destinatii internationale, urmarind cu atentie piata si cererea de servicii de transport persoane.

Pe langa sumele de bani substantial reduse alocate calatoriilor, cei care opteaza pentru aceasta oferta pot selecta perioada pentru care isi doresc sa detina un card Eurolines. Calatorii au libertatea de a alege un asemenea card pentru trei sau sase luni, in functie de nevoi. 

Autocarele de calatorie din flota Eurolines sunt dotate modern, cu aer conditionat, sisteme audio-video, grup sanitar, chiar si bar pentru racoritoare. Acestea sunt, de asemenea, igienizate periodic, ridicandu-se la standardele Uniunii Europene gratie conditiilor ireprosabile. Soferii Eurolines sunt selectati cu grija, compania avand in vedere ca acestia sa isi faca meseria cu responsabilitate, seriozitate, profesionalism si punctualitate. Cu ajutorul unui card Eurolines, preturile beneficiilor de transport scad considerabil.

Mai multe informatii despre ofertele Eurolines si despre cardul Eurolines puteti gasi pe site-ul oficial al companiei. 


  56 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by