newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Premiera pe piata turistica - Saptamana Taberelor Elvetiene se organizeaza pentru prima data si in Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 2 martie 2016, 10:04 webReleases | Turism

EduTabara Verbier, Elvetia | Foto: Smile Media

Pentru prima data tara noastra va gazdui un eveniment inedit si exclusivist, destinat familiilor care isi trimit copiii in tabere in strainatate. Saptamana taberelor elvetiene se organizeaza in perioada 7-11 martie in toate sediile IntegralEdu, cel mai important furnizor de tabere educationale din Romania. Participantii se vor putea informa in legatura cu ofertele scolilor din Elvetia care ofera astfel de programe. Mai mult, la acest eveniment mai are loc o premiera: pentru prima data institutiile organizatoare elvetiene ofera o reducere de 20% la programele de tabere educationale pentru tinerii romani, fapt care nu se intampla in mod uzual cu ofertele educationale elvetiene de acest tip.

 

La Saptamana Elvetiana vor participa 3 centre de limbi straine si universitati care organizeaza tabere educationale pentru tineri cu varste cuprinse intre 4 si 16 ani, respectiv 16+. Printre cele mai inedite oferte se numara o tabara unde copiii pot face primii pasi in arta culinara, fiind asistati de chefi internationali celebri. Acest program este oferit din The American School of Switzerland (TASIS) in Lugano, unde participantii vor invata ce inseamna bucataria italiana de top, de la cumpararea materiilor prime din piata, pana la prepararea si servirea diverselor feluri de mancare. Tot la TASIS se vor putea accesa si cursuri de fashion, film sau arhitectura.

 

De altfel, activitati educative in domeniul culinar si hotelier sunt oferite si de Swiss Education Academy, una dintre cele mai prestigioase institutii internationale destinate industriei de hospitality. La Swiss Education Academy tinerii vor lua contact cu fascinanta si exclusivista lume a ciocolateriei, patiseriei si branzeturilor elvetiene.

 

“Toate programele din taberele elvetiene se desfasoara in limba engleza, franceza sau germana, in functie de optiunea fiecaruia si sunt asistate de personal nativ al limbii de studiu. Combinatiile de optiuni sunt multiple, in functie de varsta si interesele copiilor. Ofertele din timpul Saptamanii Elvetiene vor cuprinde si programe de zi pentru cei mici care isi vor petrece vacanta in Elvetia impreuna cu parintii. Oricum, vacanta nu va fi lipsita de activitati inedite si captivante care pot sa insemne cursuri de golf, calarie sau relaxare la spa”, declara Alexandra Piha, consultant tabere educationale IntegralEdu.

 

O alta destinatie de top pentru taberele de vara, promovata in cadrul Saptamanii Elvetiene, este statiunea Verbier, aproape de Montreux. Organizate la altitudinea de 1500 de m, taberele din superba statiune Verbier arata exact ca in filme. Renumitele cabane elvetiene ii gazduiesc pe copiii cu varste intre 3 si 14 ani si le ofera activitati educative si recreative in limba aleasa, pe care nu le vor uita toata viata. Aici este mediul ideal unde vor invata sa se descurce in mediul montan, isi vor dezvolta spiritul de echipa sau abilitatile de leadership. Alaturi de copii din toata lumea, romanii se vor intrece la mountainbike, vor gati in aer liber si se vor distra in jurul nelipsitelor focuri de tabara.

 

Cei care doresc sa beneficieze de ofertele Saptamanii Elvetiene sunt asteptati la sediul IntegralEdu, din Bulevardul Magheru 41 sau in oricare din birourile din Constanta, Craiova, Galati, Timisoara, in fiecare zi incepand cu ora 10.00, pana la 17.00, de luni pana vineri.

  

Despre IntegralEdu 

IntegralEdu este cel mai important consultant educational din Romania pentru studii in afara tarii. Grupul de firme INTEGRAL are o experienta internationala de peste 24 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate, studii gimnaziale, liceale, universitare si centre de limbi straine. Prezenta in Romania din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanta in educatie la nivel local si reprezinta peste 500 de institutii de invatamant de top din Europa si SUA. IntegralEdu organizeaza cele mai mari targuri de consultanta educationala pentru studii in strainatate in cadrul carora elevii, studentii si parintii acestora au ocazia sa intalneasca reprezentantii unor scoli si universitati de prestigiu din intreaga lume. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.Integraledu.ro, www.worldeducation.ro si pagina de FB www.facebook.com/Integraledu.ro.

  1567 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by