newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ce alegi: 1+1=1? sau 50 €?


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 24 iulie 2012, 19:06 webReleases | Turism

Companiile membre Happy Tour Group au in portofoliu atat oferte speciale cat si promotii racoroase pentru vara. Cea mai racoritoare este oferta speciala “1+1=1?”, oferta valabila pentru pachetele charter organizate de Prestige Tours, tur-operatorul grupului nostru in - Santorini, Creta, Kos, Corfu, Rodos, Spania – Mallorca si Tenerife si in Turcia- Antalya. Promoţia “1+1=1?” se supune unor termeni si conditii speciale: biletul de avion gratis se acorda doar la achiziţionarea unui pachet charter pentru 2 persoane adulte, in luna iulie, indiferent de perioada calatoriei. Oferta este valabila in reteaua nationala de agentii proprii si asociate Happy Tour Group. Oferta “Prinde 50 de euro-n zbor pe paravion.ro” este asociata rezervarilor de bilete de avion indiferent de ruta aleasa cu conditia ca rezervarea, calatoria si plata sa fie facute in luna iulie 2012.

Pentru perioada primavara - toamna, Happy Tour Group are organizate curse charter in fiecare zi spre cele mai frumoase statiuni litorale din Turcia, Spania si Grecia insulara: luni (din Bucuresti spre Antalya); marti ( din Bucuresti spre Creta si Tenerife si din Cluj spre Antalya); miercuri (din Bucuresti spre Corfu ); joi (din Bucuresti spre Antalya); vineri (din Bucuresti spre Kos si Creta, Antalya); sambata (din Bucuresti spre Antalya); duminica (din Bucuresti spre Santorini si Mallorca si din Bacau spre Antalya) si bilete de avion la tarife atat pe cursele de linie cat si pe cursele companilor low-cost. Tarife pachetelor charter pentru o persoana poresc de la 219 euro (Creta); 248 euro (Santorini); 319 euro (Kos); 379 euro (Antalya); 429 euro (Mallorca); 589 euro (Tenerife) plus
taxe de aeroport.

In afara de pachetele charter, cele mai solicitate servicii turistice sunt destinatiile cu clima primavaratica, Praga, Elvetia si Berlinul fiind in topul preferintelor turistilor. Pentru Berlin am suplimentat locurile pentru plecarea din 16 august si mai avem disponibile locuri pentru plecarea din 6 octombrie 2012. Tariful este de 275 euro/persoana – 3 nopti cazare in camera dubla intr-un hotel de 3*, mic dejun, bilet de avion taxe de aeroport. Circuitul in Elvetia porneste din Zurich si parcurge Lucerna, Berna, Interlaken, Lausanne, Geneva, Zermatt, Lugano si St. Moritz. Costa 1160 euro persoana + 175 taxe. Plecarea este in data de 9 august si intoarcerea in 17 august. Tariful include in afara de biletul de avion si 8 nopti cazare in hoteluri de 3 si 4*, transfer, tururi, asistenta din partea agentiei. Foarte cautata este in acesta perioada a anului si Praga, unde saptamana trecuta s-au inregistrat 15 grade Celisus. In afara de podul Carol cu cele 75 de monumente ale sale care leaga orasul vechi de cel nou, Castelul si muzeul Kafka celebru si pentru cele doua statui semnate de David Cerny. O atractie a Boemiei este si welnessul - Prave Pivni Lazne, deschis de fabrica de bere Chodovar pentru ca turistii sa se poat imbaia in bautura bogata in complexul de vitamine B - berea. Cazarea se face in hotel de 3 stele U.Sladka, iar degustarea la Beerrarium Stara Sladovna si/sau la restaurantul Ve Skale care are si un muzeu. Oferta noastra pentru Praga porneste de la 265 euro pentru 4 nopti hotel 4* si - bilet avion Bucuresti-Praga –Bucuresti. Programul de Boemia nu este inclus in acest tarif, pentru ca el se organizeaza doar pentru turistii individuali. Un alt pachet touristic racoros l-am organizat in Scandinavia: Capul Nord si Tarile Baltice – St Petersburg . Plecare pe 8 iulie, retur pe 1august (25 zile). Tarif pentru 3 persoane, 3500 euro.

Informatii suplimentare:office@happytour.ro  si www.paravion.ro

 Citeste mai multe despre     | 
  253 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings