newsletter rss
HotNews.ro

Parada masinilor retro soseste la Ploiesti Shopping City


PDF Print
A | a
E-mail
de The Public Advisor | Joi, 20 aprilie 2017, 9:16 webReleases | Transporturi

Iubitorii de autovehicule istorice sunt as™teptat›i sambataƒ, 22 aprilie, la Ploies™ti Shopping City, unde vor putea admira unele dintre cele mai frumoase modele in cadrul "€žRetro Paradei Primaƒverii"€.


Cel mai important centru comercial din regiune gaƒzduies™te o nouaƒ edit›ie a tradit›ionalei parade a mas™inilor de colect›ie, organizataƒ de Retromobil Romania. "€žRetro Parada Primaƒverii"€ se va desfas™ura in parcarea centrului comercial (in zona cafenelelor), In intervalul orar 10:00-15:00 S™i le va oferi vizitatorilor ocazia saƒ vada exponate vechi de peste 50 de ani. "€žRetro Parada Primaverii€" are loc simultan in alte 25 de oras™e.

 

"€žOld versus New"€, premieraƒ la "€žRetro Parada Primaverii"€

Ploies™ti Shopping City invitaƒ toti pasionat›ii de mas™ini in cornerul special amenajat unde vor putea sa vada pentru prima oaraƒ o paralela intre o serie de branduri auto, prezentand modelele de colectie si pe cele contemporane. Vor fi expuse modele precum Ford Mustang, Fiat s™i Dacia.

 

Un alt element de noutate adus edit›iei din acest an este data de expozitia dedicata evolut›iei pe care tehnologia auto a inregistrat-o in ultimii ani. IŽn acest sens, Toyota a pregaƒtit un corner dedicat masinilor hibrid, iar Proleasing va oferi s™ansa vizitatorilor saƒ vada noul BMW electric.

 

Partenerii evenimentului sunt: Toyota Ploies™ti, Proleasing Motors, Autogenova. 

  144 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by